Det nye år er begyndt. Juleferien er forbi, og alligevel føles det stille og ind i mellem lidt tungt indeni. Sådan er det for mig i øjeblikket. Mit sind vil gerne i gang og derudaf, men kroppen vil ikke helt være med til det. Kreativiteten og inspirationen er også på pause. Sådan da. Det føles som om hele verden omkring mig er i fuld gang, men jeg kan ikke følge med, for mit system har stadig brug for noget andet end derudaf. Langsomhed. Stilhed. Tilbagetrukkethed. Og jeg øver mig i at gå med det, for jeg ved, at hvis jeg gør det, venter energien, virkekraften og inspirationen på den anden side. Men det er udfordrende at turde vente og være, når det ser ud som om, alt er i drift og vækst. 

Men der foregår alligevel en hel del under det stille og udadtil uvirksomme ydre. Indre arbejde fra vintersolhvervets dyb arbejder i mig og næres af turene i skoven og de stille stunder sammen med Thuja – min nye skovfælle. Her kan jeg hvile, blive holdt og modtage dybere indsigt på noget af det, der foregår i mig. Det er bogstavelig talt en lise for sjælen at turde slippe. 

Måske kan du kende noget af det?

Jo mere jeg lytter til min krop, jo mere direkte kontakt får jeg med naturen og med årshjulet der konstant drejer. Det er naturligt for mig at være i dette flow, og jeg ved at det skifter i mig, hvis jeg giver slip i stedet for at forsøge at tage kontrol.

Men er det ikke en kliché det der med at give slip? Hvis jeg bare giver slip, lader jeg så ikke bare stå til?
Det er i hvert fald det, vi lærer de fleste steder. Vi skal helst handle os ud af enhver situation. Hvis vi er energiforladte, må vi i gang med at træne, så kommer energien tilbage, og hvis vi er kede af det, må vi aflede os selv, så vi kan komme i bedre humør. Det er jo heller ikke forkert. Der er intet der er forkert, det handler altsammen om balance. Balance i det feminine og det maskuline. Jo mere vi øver os på den balance, desto højere bevidsthed kommer vi ind i.

Skabelse & Manifestation

Det nye år hos Kraftsang blev skudt i gang ved afslutningen på Nytårsnyet ved den første fuldmåne efter vintersolhvervet. I en cirkel af godtfolk gik vi indad for dybere kontakt med vore ønsker og visioner for det kommende år, og vore nye frø spredtes med kraftsangens vinger og faldt i god jord. Nu skal frøene næres på den helt rigtige måde – i kærlighed og med kærlighed. Og sangen bringer det hele med sig. Og med sangen kan vi det hele. Vi kan rense det ud, som står i vejen for spiring, vi kan nære og hele, vi kan løfte og skabe. 

I Kærlighed

BirgitteHelena

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.