Intuitiv Kraftsang – Sjælens Sprog

Efter at have arbejdet en del år med helbredelse, personlig udvikling og bevidsthedsarbejde med Soul Voice®  metoden begyndte jeg  gradvist at mærke en dyb længsel efter at vide mere om de nordiske rødder i intuitiv sang. Jeg mærkede et kald som fra et ældgammelt søsterskab. Kvinder som havde anvendt deres magiske sang og sange med det formål at helbrede og søge svar. Det blev vigtigt for mig at undersøge og afprøve deres metoder, at synge deres sange, at arbejde med elementerne, med Naturen og med åndefællerne gennem de gamle traditioner. Og jeg fandt det hele indeni mig selv. Gradvist udviklede min sounding sig til et unikt lydsprog.

Jeg kalder det intuitiv kraftsang, fordi jeg opdagede, det var en utrolig kraftfuld måde at udtrykke mig selv på i alle mulige situationer og sammenhænge. 

Samtidig oplevede jeg, at jeg, gennem dette særlige lydsprog, kunne kommunikere med Spirit – Altings Væsen.

Intuitiv kraftsang er selvfølgelig ikke noget, jeg har “opfundet” men en udtryksform, som vi mennesker til alle tider har haft med os og benyttet os af. Blot har vi i vores moderne verden glemt alt om den.  For mig opstod denne form for intuitiv sang og sounding i starten især, når jeg befandt mig i naturen, påkaldte kræfterne og forbandt mig med Naturens væsen.

Formen har udviklet sig til, at jeg nu anvender den i alt mit terapeutiske og spirituelle arbejde – både mit eget, indre arbejde og mit profesionelle arbejde med klienter og kursister.

Hvordan synger man intuitiv kraftsang?
Intuitiv kraftsang er noget, alle kan lære uanset stemmens sangmæssige forudsætninger.

Det vigtigste at holde dig for øje, hvis du gerne vil lære intuitiv kraftsang er, at det er et sjælssprog, som ikke bare lader sig udtrykke, hvis der ikke er den rette intention bag. Det er et ikke-bundet lydudtryk, som kommer, når du får kontakt til din sjæl og naturen, din kraft og dine hjælpere – og til Spirit. Det er ikke nødvendigt at vide noget om naturen eller spirituelt arbejde i forvejen, men du må være åben og turde stå i din egen lyd for at få hul igennem til Kilden, hvor det hele flyder fra.

En anden vigtig ting at vide om intuitiv kraftsang er, at det udtryk også indeholder dine skygger og din smerte. Det er min erfaring, at vi ikke kan være autentiske i vores udtryk, hvis vi ikke kender til vores skygger og har omfavnet dem. Det er en del af det at lære at synge intuitiv kraftsang. Nogle kan være lidt skræmte ved tanken om at skulle “rode op” i gammel smerte, men det er vigtigt at forstå, at når du arbejder med intuitiv kraftsang, så arbejder du organisk og forløsende helt automatisk, og derfor skabes der flow modsat blokering og stagnation.

Derudover kræver det øvelse. Ligesom med alt andet, vi gerne vil være gode til, må vi øve os. Forskellen på at øve sig på almindelig sang og intuitiv kraftsang er, at når vi synger intuitivt, øver vi os ikke i at få det til at lyde pænt, vi øver os på at få energien til at flyde gennem os og gennem vores sang.

Hvordan kommer du i gang?
Kurserne, jeg underviser, er alle relevante for dig, der gerne vil synge intuitiv kraftsang. Soul Voice® er der, hvor det hele startede for mig og er et fantastisk fundament at have, når vi gerne vil udvikle vores eget, unikke lydsprog, og hvis du vil være lydhealer og arbejde professionelt med stemmens kraft i en groundet og gennemprøvet modalitet. Læs om Soul Voice® kurserne her

Kraft, Urkraft & Stemmekraft er en workshop, hvor vi arbejder direkte med naturen, med forbindelsen til elementerne og kommunikation med årstiderne og naturens væsen. Vi arbejder både indendørs og udendørs, og kurset byder også på afspænding, visualisering, modtagelse af lydhealing, dans og forskellige ritualer. 
Læs om Kraft, Urkraft & Stemmekraft kurserne her

 

Har du lyst selv at komme igang med intuitiv kraftsang, så check kalenderen for kommende kurser & events.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til intuitiv kraftsang.

2 thoughts on “Intuitiv Kraftsang – Sjælens Sprog”

  1. Hej BirgitteHelena

    Hvis du har et nyhedsbrev vil jeg gerne skrives på. Jeg bor ved Rønde og arbejder i en lydgruppe. Tak for inspirerende blog.
    Vh Jette

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top