Kurser & Workshops

Her får du beskrivelse af de forskellige typer af kurser & workshops, jeg tilbyder i Kraftsang. For at se hvornår kurserne næste gang bliver afholdt, skal du gå til kalenderen. Du er altid velkommen til at kontakt mig, hvis du har spørgsmål. 

Kærligst, 
BirgitteHelena

Intuitiv Kraftang

2-dags grundkursus ind i Urstemmens Univers

 Velkommen til et univers af kraft, udtryk, frisættelse og kreativt flow. 

På dette grundkursus inviteres du ind i kontakt med din Urstemme – den oprindelige, frie og utæmmede stemme, som rummer Urkraften fra Forfolket og Tidernes Morgen, og som rummer alt det, du er som Menneske og Sjæl.

Gennem Urstemmens reneste udtryk – Intuitiv Kraftsang – skabes forbindelse til dybderne i dig. Disse 2 dage er en indre rejse ind i Lys og Skygge, det du holder igen på og det, der stadig ligger foran dig som et endnu ukendt potentiale. 

Intuitiv Kraftsang er et udtryk, vi kan anvende på mange forskellige måder, og du præsenteres for en bred vifte af muligheder, hvor vi blandt andet arbejder med:

 • lyd der frigør i kroppen og i følelserne
 • lyd der harmoniserer krop og følelser
 • lyd og kraftsang der påkalder energi og kraft
 • guidet lydmeditation
 • guidet indre lydrejse 
 • kraftsang der frisætter mentalt, kropsligt og følelsesmæssigt
 • afspænding og stilhed
 • lyd og kraftsang der lindrer og heler præcis så dybt, som du lader det gå
 • kraftsang der forbinder dig med naturen


Praktisk foregår kurset primært indendørs, men der vil også være dele af kurset, som foregår udendørs, såvidt vejret tillader det.

Find næste grundkursus på kalenderen

Frisæt dit Selvværd

Videregående kraftsang kursus

Hvor sidder selvværdet egentlig? Hvad kommer det af, og hvordan kan vi pleje vores selvværd, så vi opnår en kærlighedsrelation til os selv fremfor et anstrengt forhold?

Hvordan har dit selvværd det? Er du ofte bange for ikke at gøre noget godt nok, ikke at være tilstrækkelig, eller slider du med at gøre en masse mennesker tilfredse? Holder du dig tilbage, fordi du er bange for hvordan, du vil blive modtaget af andre, hvis du er helt dig selv? 

Måske genkender du en eller flere af disse sætninger – måske passer de generelt på dig, eller de passer på nogle helt særlige områder i dit liv. 

På dette 2-dags kursus tager vi fat omkring selvværdet og kigger det efter i sømmene. Vi sætter lyd på selvværdet og på alt det, der blokerer for, at den naturlige tilstand af en værdig eksistens, kan residere uhæmmet og naturligt i os. Vi lader kraftsangen gøre arbejdet. Vi skal ikke regne noget ud, analysere eller vide noget som helst. Vi skal mærke, og så skal vi hengive os til stemmens kraft og lydene i os, der frisætter, løfter og skaber harmoni og heling der, hvor der før fandtes ubalance.

Kurset er et videregående kraftsang kursus og deltagelse forudsætter, at du har sunget intuitiv kraftsang før og kender til alle de grundlæggende elementer i kraftsangs energiarbejde. Du skal derfor have deltaget i grundkurset “Intuitiv kraftsang” eller noget tilsvarende. Adgangsgivende er også Soul Voice® 2-dags workshop, Løft din Vibration stemmeforløb eller, hvis du har deltaget i minimum 4 lydcirkler hos Kraftsang forud for kurset.

Gennem en række forskellige øvelser og måder at anvende kraftsang på, synger vi os dybt ind i tema’et omkring selvværd, og det at være og føle sig værdig. 

Vi arbejder blandt andet med:

 • åbning af urstemmen
 • forløsning af usande overbevisninger
 • guidet, indre lydrejse
 • lydhealing
 • guidet lydmeditation
 • kropsøvelser 
 • afspænding

Kurset henvender sig til dig, der kan kende lidt af dig selv i de indledende ord, og som gerne vil være fri af begrænsningerne i et selvværd, der halter et eller flere steder i livet. Dine udfordringer med dit selvværd kan både være af større eller mindre karakter, vi arbejder der, hvor vi er hver især, og derfor er der plads til alle.

Find næste Frisæt dit Selvværd på kalenderen

Moder Jord Synger

Intuitiv kraftsang der forbinder dig med naturen. Videregående kraftsang kursus.

Velkommen til 2 dage i dyb forbindelse og kommunikation med Moder Jord og Naturen. På dette videregående kraftsang kursus dykker vi dybere ned i hvordan, vi kan kommunikere med jorden og naturen gennem urstemmen. Mødet og magien sker i hengivelsen. Tør vi slippe endnu dybere, vil vi opleve sløret mellem virkelighederne tyndes eller helt forsvinde, og en fortryllet verden åbne sig. Vi bliver et med stenen, planten og træet. Vi lytter ind i vindens, solens og vandets sprog og bliver gradvist i stand til at modtage den visdom der altid findes her. Visdommen er først og fremmest ren tilstedeværelse. Gennem urstemmen opløses vi og bliver til energi, der kan smelte ind med Alt.

Intuitiv kraftsang i denne form kræver øvelse, åbenhed og dedikation men intet andet. Kurset er for dig, der længes efter en dybere kontakt med naturen og for dig, der elsker naturen, føler dig hjemme der og gerne vil kommunikere dybere med den. Måske kommunikerer du allerede meget med naturen, men din urstemme kalder dig ud i skoven og ud på engen og overdrevet, ud i vildnisset og vil have dig til at synge med Moder Jord. Arbejder du i forvejen med shamanisme eller naturspiritualitet i en eller anden form, får du udvidet din værktøjskasse med et redskab, som har mange facetter og muligheder.

Kurset er videregående, og du må derfor have gennemgået grundkurset Intuitiv Kraftsang eller tilsvarende, så du er bekendt og fortrolig med arbejdsmetoderne og kender til alle de grundlæggende elementer i kraftsangs energiarbejde. En stor del af kurset foregår udendørs.

Adgangsgivende er også Soul Voice® 2-dags workshop, Løft din Vibration stemmeforløb eller, hvis du har deltaget i minimum 4 lydcirkler eller 2 1-dags workshops hos Kraftsang forud for kurset.

Find næste Moder Jord Synger på kalenderen

SYNG UD!

kraftsang for generte sangere og tilbageholdte sangere.

Er du en af de mange, som længes efter at komme i gang med at synge men føler dig for genert og tilbageholdt, når det gælder dit stemmeudtryk? Dette kursus er tilegnet dig. 

Alle bærer personlig kraft og udtryk i stemmen, og alle kan lære at få kontakt til både stemmen, til urkraften der flyder i os alle og til en følelse af indre frihed. I denne gruppe vil du møde ligesindede, som også føler de holder sig tilbage, når det gælder stemmens udtryk – hvadenten det handler om frygt for at tale i en forsamling, mangel på kraft og volumen i stemmen, frygt for at synge, overbevisning om at du synger “falsk”, frygt for at blive latterliggjort eller andet. 

Du inviteres ind i et trygt rum, hvor vi giver lyd sammen uden nogen former for præstation. Vi arbejder med urstemmen – vores medfødte, rå og utæmmede stemme, for det er netop her, vi finder kraften og modet til at stå ved os selv. Dagen er fyldt med forskellige øvelser, som både involverer kroppen, stemmen og åndedrættet, og du får smagt på, hvordan din stemme helt automatisk hjælper dig til at åbne op ind til dig selv og ind til et endnu dybere og mere autentisk og personligt stemmeudtryk. 

Udtrykket vi arbejder med kaldes intuitiv kraftsang, og dette udtryk har et kæmpe potentiale og en lang række anvendelsesmuligheder. På dette kursus starter vi fra bunden og formålet er først og fremmest at få sluppet frygten for at åbne op og give lyd, frygten for at blive hørt og frygten for at høre sig selv! 

Find SYNG UD! på kalenderen