Lydcirkler

En lydcirkel hos Kraftsang er en stund hvor vi sætter os i cirkel sammen, arbejder dybt med os selv og løfter vores egen og hinandens vibration. Gennem den fælles intention kan vi langt mere sammen end hver for sig.

Lydcirkler er for alle uanset om du har sunget kraftsang før eller ikke, og uanset om du kender til energiarbejde i det hele taget. Alle arbejder individuelt guidet af mig, og enhver går netop så dybt, som man er klar til. Vi har en helt særlig holdt energi i cirklen der gør, at den fungerer som et trygt rum til udvikling og deling af personlig indsigt og proces.

Cirklerne har forskellige temaer og ofte, læner vi os ind i årshjulet og årets gang i naturen, der altid viser os et eller flere temaer, kvaliteter og energier, det er oplagt at forbinde sig og arbejde med. Lydcirklerne er ment som en simpel og overskuelig måde at vedligeholde din vibration og dit lydarbejde på uden det kræver for megen tid og logistik. Hvis du er helt ny i lyd- & energiarbejdet, er cirklerne gode som smagsprøve på arbejdet før du evt. kaster dig ud i kurser, sessions og retreats.

Hvad får du med:

I lydcirklerne arbejder vi dybdegående med os selv på en let og enkel måde. De temaer, du præsenteres for, har en reference til et tema i dit selv og inviterer dig dybere ind i netop det. Kraftsangen heler og frisætter automatisk uden du skal styre eller kontrollere noget. Det at vi er flere, der arbejder med det samme i en hellig cirkel løfter vibrationen gevaldigt og gør arbejdet endnu mere kraftfuldt, end hvis vi sad alene. Derudover finder vi i cirklen også et fællesskab med andre ligesindede.