Lydhealing Indspillet Personligt til Dig

 

Som noget helt nyt tilbyder jeg nu lydhealing indspillet i studie personligt til dig. Lydhealingen kan du lytte til så meget, du har lyst, og det føles godt for dig.

Indledningsvis har vi en kortere samtale på telefonen medmindre, du allerede har fået en eller flere sessions hos mig, så jeg kender til din situation. Ved samtalen hjælper jeg dig til at mærke dig ind i hvilken intention, lydhealingen skal have.

Efter nogle dage modtager du lydhealingen enten som lydfil til download på din telefon, computer eller tablet, eller på en CD, hvis du hellere vil have det.

Lydhealingen vil normalt vare ca. 13 til 17 minutter, og du kan som sagt bruge den igen og igen så længe, det føles godt og rigtigt for dig. Den vil støtte dig i den proces, du er i, på det tidspunkt, vi laver den. Når dit tema er færdigt og processen er overstået eller har ændret frekvens tilstrækkeligt meget, vil du formentlig miste interessen for at høre lydhealingen, hvilket er helt naturligt, da du så vil have højnet din vibration og derfor også vil have behov for andre frekvenser.

En indspillet lydhealing kan ikke gøre det ud for et personligt session forløb. Personlige sessions vil altid være at foretrække, hvis du vil hele et tema, en sygdom eller et traume, fordi det er en langt mere dybdegående helings- og bevidsthedsproces, vi arbejder med, og som kræves i sådanne tilfælde.

En indspillet, personlig lydhealing kan f.eks.

  • støtte dig og din proces mellem sessions
  • indgå i dit eget, indre arbejde i et efterforløb – dvs. du har taget et sessionforløb og vil gerne arbejde videre på egen hånd
  • være en blid måde at komme igang med lydhealing på, hvis du er i tvivl, om det er noget, der kan hjælpe dig
  • støtte dig henover et længerevarende sygdomsforløb
  • hjælpe dig til at bevare din centrering
  • fungere som anti-stress redskab ved akutte eller længerevarende stresstilstande
  • skabe ro i tanker og krop ved søvnbesvær

Du kan vælge en hvilken som helst intention for lydhealingen, du ønsker – det er op til dig.

Lydhealingen er intuitiv sang, sunget af mig og indspillet i professionelt lydstudie uden syntetiske effekter eller lyde. Der kan i nogen tilfælde være trommelyd indvolveret, da jeg ofte lydhealer i samarbejde med min tromme. Det er muligt at bede om at lydhealingen er ren sang, hvis du ønsker det.

Introduktionspris kr.  550,- inkl. indledende telefonsamtale samt tilsendt lydfil. Hvis du vælger at få lydhealingen tilsendt med posten på en CD, koster det 50,- ekstra til porto mv.

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til lydhealing indspillet personligt til dig.

 

Det siger modtagerne

“Lydhealingen har givet mig rigtig meget, og jeg er så dybt imponeret over det, du kan. Jeg føler både den har været favnede, lindrende, healende og styrkende. Jeg synes den er utrolig kraftfuld og jeg elsker, at det er MIN. Altså at den er lavet til mig personligt. Den har været velegnet til trøst, til motivation og at rejse dybere ind i mig og forbinde mig med den understrøm af kærlighed og healing, som løber i os alle, og som ellers kan være så svært at komme i kontakt med.” 

Gitte Lindgaard, yogaterapeuten.dk


  “Tak for en skøn og støttende lydhealing; BirgitteHelena! Jeg nyder at høre den personlige lydhealing, du har lavet til mig. Elsker din lyd. Jeg mærker, at den både hjælper og støtter mig i den proces, jeg er i lige nu. Jeg har lyttet til den flere gange nu, og den er kommet med en ekstra gave, og det er, at den også har kunne hjælpe mig med at åbne mere op stille og roligt for min egen lyd og støtte mig i den kreative proces, der ligger der.  Så er meget taknemmelig. Så det hænger så fint sammen med min proces. Jeg kan varmt anbefale en lydhealing fra BirgitteHelena.” Rikke Munay