Frejas Sommertogt 21. juni 2023

Ceremoniel lydcirkel og fejring af sommersolhverv

Midsommer melder sin ankomst. Dagene er lange, nætterne lyse, og urternes magi er kraftfuld. Solens vending er forestående og Jorden kalder os. Gudinden og Guden danser tæt og får naturen til at sprudle med overflod af grøn vibration – farven der åbner hjertet og lukker sommerduftene ind i det inderste.

Denne aften læner vi os ind i sommerens sødmefyldte væren. Vi fejrer jorden der holder rum for os og Livskraften, der flyder i os. Vi fejrer Urkraften, der bølger i understrømmene af vores eksistens. Vi fejrer Kærligheden som findes i Alt, og vi forbinder os med den dybeste kerne af os selv og med hinanden i fællesskabets favn.

“Jeg hører i det fjerne Ravnens kald. 
Med sin hæse, mystiske kalden husker hun mig på 
mine dybeste dybder 

og mine højeste højder. 
Jeg åbner mine sanser og min krop 
og lukker mine øjne. 
Hun er lige her omkring mig, 

og jeg svarer hende med lyden fra min urstemme. 
Således flyver vi sammen 
Ravn og jeg. 
Hun viser mig skoven og jorden fra en ny vinkel. 
Hun vækker min kærlighed til Alt 
på et dybt plan, 
og jeg ser, 
at hun er Freja i  ravneham, 
der har taget mig med på sit sommertogt”

Af BirgitteHelena Winther. Lånt fra Eva Engelhardts broderikit Ravnen.


Vi løfter os selv og hinanden på kraftsangens vinger. Vi skal dybt ind og ned, men også højt og langt. Redskabet er enkelt, og den rituelle del af cirklen guides. Bagefter danser vi til rytmerne fra Jorden med Master Drummer Sylvester. Lyd, sang, trommer og dans forenes intuitivt ind i magi og glæde.  
Vi arbejder udendørs omkring Ilden og spiser, skåler og fejrer sammen som afslutning på aftenen. 

Cirklen faciliteres af BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, terapeut og energiarbejder. BirgitteHelena er indehaver af virksomheden Kraftsang og har arbejdet professionelt med terapeutisk stemmearbejde, lydhealing og kraftsang siden 2008, og har en uddannelse som Soul Voice® practitioner og underviser bag sig. Derudover er hun inspireret og kaldet af Moder Jord, Naturen, Gudinderne og Elementerne gennem et animistisk livssyn. Mere om BirgitteHelena og kraftsangen her

Det praktiske:

Tid: onsdag den 21. juni 2022 kl. 18 til ca. 21.30

Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng

Pris: 375,-

Tilmelding:  senest 19. juni på kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

Betaling: mobilepay 50590960 eller konto 9383 4575009552. Din plads er sikret, når jeg har modtaget din indbetaling (bindende).

Mere info: www.kraftsang.dk  eller kontakt mig på kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

Medbring

  • udegear (skind, tæppe, siddepude til brug udendørs omkring bålet)
  • tøj efter vejret
  • vandflaske
  • evt. notesbog/skriver
  • din tromme hvis du har en og har lyst at have den med
  • en kraft ting til altret
  • en ting du kan give til ilden og som repræsenterer noget, du ønsker at give slip på eller manifestere (tingen skal være brændbar. Det kan også være et brev, du skriver)
  • en ret til det fælles bord – evt. drikkevarer

Vel mødt