Om

Om BirgitteHelena og Kraftsangen

Sangen har altid været en naturlig del af mit liv, og da jeg for ca 25 år siden begyndte at interessere mig for spiritualitet og min egen personlige udvikling, blev stemmen et redskab, jeg mærkede og blev guidet til at undersøge dybderne i. Jeg mødte Soul Voice® konceptet og tog uddannelsen – først til practitioner og siden til underviser. 

Naturen kaldte stærkere og stærkere på mig gennem min praksis med stemmearbejdet. Jeg begyndte at høre det i min lyd, når jeg sang. Jeg hørte tidligere tiders vølver, hekse og medicinfolk som en undertone i de kraftsange, jeg sang, og jeg udforskede sejden og dele af shamanismen med forskellige læremestre.

“Jeg hørte tidligere tiders vølver, hekse og medicinfolk som en undertone i de kraftsange, jeg sang”

Efter i næsten 10 at have undervist Soul Voice® metoden gav det ikke længere mening for mig. En egen blanding af Naturkraft, Stemmekraft og Rodkraft opstod og blev til det, jeg kalder Intuitiv Kraftsang og, som jeg i dag underviser og faciliterer på alle niveauer.

“Kraftsangen er en Medicin og gennem den, kan vi rense og frisætte, hele og løfte vores personlige vibration. Ind i Frihed”
“Det intuitive kraftsangudtryk rummer alt det, vi er som menneske og sjæl…også naturens kraft og årshjulets dybe visdomskilde, Gudinder og Guder, det Feminine og det Maskuline og deres indbyrdes, konstant foranderlige balancering”

Det intuitive kraftsangudtryk rummer alt det, vi er som menneske og sjæl, alt det rene og uberørte, og alt det tillærte. Alt det blokerede og undertrykte, og alt det smukke og vidunderlige, vi endnu ikke ved, vi er. Kraftsangen rummer også naturens kraft og årshjulets dybe visdomskilde, Gudinder og Guder, det Feminine og det Maskuline og deres indbyrdes, konstant foranderlige balancering.

Kraftsangen er en Medicin og gennem den, kan vi rense og frisætte, hele og løfte vores personlige vibration. Ind i Frihed. Til gavn for os selv og til gavn for planeten.