Search
Close this search box.

Om

BirgitteHelena, Urstemmen & Kraftsangen

Velkommen til mit virke. 

Jeg holder rum for personlige processer af forskellig karakter og formidler om Urstemmen og kraftsangens magi.

Her kan du arbejde 1:1 med mig eller i cirkel med andre. 

Jeg arbejder med personlig kraft, ansvar, den selvhelbredende krop, det autentiske udtryk, og centralt i det arbejde står kraftsangen som den frekvensmedicin, der gør arbejdet sammen med os – godt støttet af Naturen og Årshjulet, der konstant underviser os og husker os på, hvem vi er og hvad, vi kommer af.

Find info om sessions HER

Og info om workshop, cirkler og forløb på kalenderen HER

Hvad er Urstemmen?

Vi har kun en stemme, men vi kan bruge den på mange forskellige måder. Når vi giver lyd intuitivt, kommer vi i kontakt med noget helt unikt og oprindeligt, og derfor har jeg døbt den intuitive stemme  Urstemmen.

Urstemmen rummer alt det, vi er som menneske og sjæl, alt det rene og uberørte, og alt det tillærte. Alt det blokerede og undertrykte, og alt det smukke og vidunderlige, vi måske endnu ikke ved, vi er. Urstemmen rummer også naturens kraft og årshjulets dybe visdomskilde, Gudinder og Guder, det Feminine og det Maskuline og deres indbyrdes, konstant foranderlige balancering.

Hvad er intuitiv kraftsang?

Intuitiv kraftsang er i sin enkelthed intuitiv sang og lyd frembragt af den menneskelige stemme. For at synge kraftsang behøver vi ikke synge højt eller kraftigt. Alle lyde og udtryk bliver kraftsang, når vi tillader det intuitive at tage over – altså når vi tør lade lyden flyde frit ud uden at dømme den. Jeg har døbt udtrykket intuitiv kraftsang, fordi der er kraft i den intuitive stemmelyd uanset hvor højt, kraftigt, lavt, sart, spinkelt eller sårbart et lydudtryk, vi kommer med. Det eneste vi skal øve os på, når vi praktiserer intuitiv kraftsang er at stille os åbne, slippe den indre dommer og turde lade den autentiske lyd flyde ud af os. 

Hvad er intuitiv kraftsang
 
“Intuitiv Kraftsang er et udtryk, der rummer et væld af essenser, som tilsammen udgør en medicin, der kan tilpasses og justeres præcis til dig og det, du har brug for i dit liv for at blive fri og stå i din fulde kraft og indre sandhed”

 

Kraftsangens 12 magiske essenser

Kraftsang og de 12 magiske essenser

I foråret 2023 modtog jeg guidance til hvordan, vi kan forstå, hvad intuitiv kraftsang – intuitiv lyd egentlig gør, når vi hengiver os i dette, frie og utæmmede udtryk. Indsigten kom som 12 essenser, der alle er til stede i kraftsangsudtrykket og arbejder indbyrdes sammen i en harmoni, som kalder på vores sjæl og ændrer vort energilegeme.

Når du læser de 12 essenser igennem her til venstre, får du en fornemmelse af, hvor stort og magisk et redskab din intuitive stemme egentlig er. Vi kan godt kalde det lydhealing, men det er meget mere end det. Intuitiv kraftsang kalder os tilbage til jorden, forbinder os med forfædrene, kalder kraften frem i os, åbner, healer og frisætter.

Tilsammen udgør de 12 essenser en alkymisk og tilpasset frekvensmedicin, der virker på stedet, i kroppen og i det enkelte menneskes energisystem.

kraftkvinde med spiraler. Syng dig fri

Min vej med Kraftsangen

Sangen har altid været en naturlig del af mit liv, og da jeg for ca 25 år siden begyndte at interessere mig for spiritualitet og min egen personlige udvikling, blev stemmen et redskab, jeg mærkede og blev guidet til at undersøge dybderne i. Jeg mødte Soul Voice® konceptet og uddannede mig til practitioner og underviser.

Det var en lang rejse over 10-12 år og en dyb personlig, indre proces samtidig med læringen om og dygtiggørelsen indenfor det intuitive stemmeredskabs utroligt mange facetter, udvikling af evnen til at holde terapeutisk rum, udvidet lytning og mange mange flere elementer.

Naturen kaldte stærkere og stærkere på mig gennem min praksis med stemmearbejdet. Jeg begyndte at høre det i min lyd, når jeg sang. Jeg hørte tidligere tiders vølver, hekse og medicinfolk som en undertone i de kraftsange, jeg sang, og jeg udforskede sejden og dele af shamanismen med forskellige læremestre.

tromme og kraftsang
Forfædre, ritual og urkraft
 
“Jeg hørte tidligere tiders vølver, hekse og medicinfolk som en undertone i de kraftsange, jeg sang”

 

Gennem årene slog en særlig blanding af Naturkraft, Stemmekraft og Urkraft rod, spirede og voksede til det, jeg i dag kalder Intuitiv Kraftsang og, som jeg nu underviser og faciliterer på alle niveauer.


Book session eller afklarende samtale på tlf. 50590960 eller skriv en mail på kontakt@kraftsang.dk 

Find cirkler & workshops på kalenderen HER
kraftsang krusedulle
“Urstemmen rummer alt det, vi er som menneske og sjæl…også naturens kraft og årshjulets dybe visdomskilde, Gudinder og Guder, det Feminine og det Maskuline og deres indbyrdes, konstant foranderlige balancering”
kraftsang krusedulle