Om

Urstemmen & Kraftsangen

Urstemmen rummer alt det, vi er som menneske og sjæl, alt det rene og uberørte, og alt det tillærte. Alt det blokerede og undertrykte, og alt det smukke og vidunderlige, vi endnu ikke ved, vi er. Urstemmen rummer også naturens kraft og årshjulets dybe visdomskilde, Gudinder og Guder, det Feminine og det Maskuline og deres indbyrdes, konstant foranderlige balancering.

Det intuitive kraftsang udtryk består af 12 magiske essenser, som bidrager med hver sin kvalitet. Tilsammen udgør alle disse essenser en Medicin, vi kan dosere og justere, så den passer præcis til dem, vi er og det, vi har brug for for at hele for at blive frie og leve i overensstemmelse med vores indre sandhed.

Du kan arbejde med Kraftsangens 12 Magiske Essenser her

Min vej med Kraftsangen

Sangen har altid været en naturlig del af mit liv, og da jeg for ca 25 år siden begyndte at interessere mig for spiritualitet og min egen personlige udvikling, blev stemmen et redskab, jeg mærkede og blev guidet til at undersøge dybderne i. Jeg mødte Soul Voice® konceptet og tog uddannelsen – først til practitioner og siden til underviser. 

Naturen kaldte stærkere og stærkere på mig gennem min praksis med stemmearbejdet. Jeg begyndte at høre det i min lyd, når jeg sang. Jeg hørte tidligere tiders vølver, hekse og medicinfolk som en undertone i de kraftsange, jeg sang, og jeg udforskede sejden og dele af shamanismen med forskellige læremestre.

“Jeg hørte tidligere tiders vølver, hekse og medicinfolk som en undertone i de kraftsange, jeg sang”

Undervejs i mine år med Soul Voice® havde en særlig blanding af Naturkraft, Stemmekraft og Rodkraft slået rod, spiret og vokset til det, jeg i dag kalder Intuitiv Kraftsang og, som jeg nu underviser og faciliterer på alle niveauer.

“Intuitiv Kraftsang er et udtryk, der rummer et væld af essenser, som tilsammen udgør en medicin, der kan tilpasses og justeres præcis til dig og det, du har brug for i dit liv for at blive fri og stå i din fulde kraft og indre sandhed:”
“Urstemmen rummer alt det, vi er som menneske og sjæl…også naturens kraft og årshjulets dybe visdomskilde, Gudinder og Guder, det Feminine og det Maskuline og deres indbyrdes, konstant foranderlige balancering”