Search
Close this search box.

Om

BirgitteHelena, Urstemmen & Kraftsangen

Velkommen til mit virke. 

Jeg holder rum for personlige processer af forskellig karakter og formidler om Urstemmen og kraftsangens magi.

Her kan du arbejde 1:1 med mig eller i cirkel med andre. 

Jeg arbejder med personlig kraft, ansvar, den selvhelbredende krop, det autentiske udtryk, og centralt i det arbejde står kraftsangen som den frekvensmedicin, der gør arbejdet sammen med os – godt støttet af Naturen og Årshjulet, der konstant underviser os og husker os på, hvem vi er og hvad, vi kommer af.

Urstemmen rummer alt det, vi er som menneske og sjæl, alt det rene og uberørte, og alt det tillærte. Alt det blokerede og undertrykte, og alt det smukke og vidunderlige, vi endnu ikke ved, vi er. Urstemmen rummer også naturens kraft og årshjulets dybe visdomskilde, Gudinder og Guder, det Feminine og det Maskuline og deres indbyrdes, konstant foranderlige balancering.

Det intuitive kraftsang udtryk indeholder 12 magiske essenser, som bidrager med hver sin kvalitet. Tilsammen udgør alle disse essenser en Medicin, vi kan dosere og justere, så den passer præcis til dem, vi er og det, vi har brug for for at hele, for at blive frie og leve i overensstemmelse med vores indre sandhed.

kraftsangens 12 magiske essenser

Min vej med Kraftsangen

Sangen har altid været en naturlig del af mit liv, og da jeg for ca 25 år siden begyndte at interessere mig for spiritualitet og min egen personlige udvikling, blev stemmen et redskab, jeg mærkede og blev guidet til at undersøge dybderne i. Jeg mødte Soul Voice® konceptet og tog uddannelsen – først til practitioner og siden til underviser. 

Naturen kaldte stærkere og stærkere på mig gennem min praksis med stemmearbejdet. Jeg begyndte at høre det i min lyd, når jeg sang. Jeg hørte tidligere tiders vølver, hekse og medicinfolk som en undertone i de kraftsange, jeg sang, og jeg udforskede sejden og dele af shamanismen med forskellige læremestre.

tromme og kraftsang
kraftkvinde med spiraler. Syng dig fri
“Jeg hørte tidligere tiders vølver, hekse og medicinfolk som en undertone i de kraftsange, jeg sang”

Gennem årene slog en særlig blanding af Naturkraft, Stemmekraft og Urkraft rod, spirede og voksede til det, jeg i dag kalder Intuitiv Kraftsang og, som jeg nu underviser og faciliterer på alle niveauer.

“Intuitiv Kraftsang er et udtryk, der rummer et væld af essenser, som tilsammen udgør en medicin, der kan tilpasses og justeres præcis til dig og det, du har brug for i dit liv for at blive fri og stå i din fulde kraft og indre sandhed:”
kraftsang krusedulle
“Urstemmen rummer alt det, vi er som menneske og sjæl…også naturens kraft og årshjulets dybe visdomskilde, Gudinder og Guder, det Feminine og det Maskuline og deres indbyrdes, konstant foranderlige balancering”
kraftsang krusedulle