Personlige sessions

Du behøver ikke klare alting selv.
Mange af os er længe om at bede om hjælp, når livet udfordrer os, fordi vi tror, vi skal klare alting selv, men det er ikke nødvendigt. Hos Kraftsang kan du arbejde med en lang række situationer, der udfordrer dig i livet.

“Når vi kommunikerer via lydens sprog, kan vi åbne døren til den kreative kraft, som findes i vores underbevidste sind. Vi mennesker er vibrationsenergi, og den lyd, vi frembringer, er et helt nøjagtigt blueprint af, hvem vi i sandhed er. Vi undertrykker ofte os selv ved at kontrollere eller analysere og tale fra hovedet, men med lydens kraft, kan vi komme i kontakt med vores intuition, som er kontakten til vores ubegrænsede væren. Her er ingen restriktioner eller begrænsninger.”

En session hos mig er en dybdegående og kraftfuld måde at arbejde direkte ind i kroppen og i de årsager, der er til, at du føler dig udfordret i livet. Vores udgangspunkt er altid hvordan det føles i dig her og nu.

Dernæst arbejder vi med at give lyd til det, der skal transformeres. Det er lyden fra stemmen, der gør arbejdet, og lyden er i stand til at trænge udenom sindet og ego’et og arbejde direkte ind i kroppens energilag.

Fokus i alt det arbejde, jeg gør med klienter og kursister, er dit højeste potentiale og ikke dine ubalancer. På den måde støttes din selvhelbredelse gennem lyden.

En session kan både være en lydhealing, du modtager fra mig, det kan være dig, der frisætter dig selv gennem din egen lyd, og det kan være en kombination af, at jeg sounder, og du selv giver lyd, som det føles rigtigt. Jeg har et stærkt og dybt samarbejde med min afrikanske tromme, som jeg ofte bruger som en del af kraftsangen i en session. Trommen er indviet i det feminine aspekt og repræsenterer Moderen, Jorden. 

 Sessions hos Kraftsang er for dig, der

 • er udfordret af fysisk sygdom eller ubalance
 • føler dig fastlåst i uhensigtsmæssige mønstre eller følelser, der fylder alt for meget
 • er stresset eller depressiv
 • er udfordret på selvværd, grænsesætning og jordforbindelse
 • føler dig kraftesløs og modløs
 • savner at komme mere ud med dig selv og stå mere frem i din fulde kraft
 • er særligt sensitiv og føler dig hudløs, når du er sammen med andre
 • vil udvikle dit professionelle udtryk og din gennemslagskraft på scenen som f.eks. dramatiker, sanger, scenekunstner eller foredragsholder. Læs mere herunder om stemmens kraft og dit professionelle udtryk

En session varer halvanden time og koster 900,-. Adresser og afbudspolitik finder du her

Sessions gives også over Skype eller Zoom. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om det, du føler dig udfordret på, hvis du er i tvivl, om en session hos Kraftsang er det rette for dig.

Personlig, indspillet lydhealing​

Som hjælp og støtte i et længerevarende forløb har du mulighed for at få en lydhealing indspillet i studie personligt til dig. Lydhealingen kan du lytte til så meget, du har lyst, og det føles godt for dig.

Indledningsvis har vi en kortere samtale på telefonen medmindre, du allerede har fået en eller flere sessions hos mig, så jeg kender til din situation. Ved samtalen hjælper jeg dig til at mærke dig ind i hvilken intention, lydhealingen skal have.

Efter nogle dage modtager du lydhealingen enten som lydfil til download på din telefon, computer eller tablet, eller på en CD, hvis du hellere vil have det.

Lydhealingen vil normalt vare ca. 13 til 17 minutter, og du kan som sagt bruge den igen og igen så længe, det føles godt og rigtigt for dig. Den vil støtte dig i den proces, du er i, på det tidspunkt, vi laver den. Når dit tema er færdigt og processen er overstået eller har ændret frekvens tilstrækkeligt meget, vil du formentlig miste interessen for at høre lydhealingen, hvilket er helt naturligt. Din lydhealing bærer altid den højeste healingsfrekvens til den problemstilling, du arbejder med, og du vil muligvis opleve, at du, efter længere tids pause fra healingen, pludselig igen får lyst til at bruge den.

En indspillet lydhealing kan ikke gøre det ud for et personligt session forløb. Personlige sessions vil altid være at foretrække, hvis du vil hele et tema, en sygdom eller et traume, fordi det er en langt mere dybdegående helings- og bevidsthedsproces, vi arbejder med, og som kræves i sådanne tilfælde.

En indspillet, personlig lydhealing kan f.eks.

 • støtte dig og din proces mellem sessions
 • indgå i dit eget, indre arbejde i et efterforløb – f.eks. hvis du har taget et sessionforløb og gerne vil arbejde videre på egen hånd
 • være en blid måde at komme igang med lydhealing på, hvis du er i tvivl, om det er noget, der kan hjælpe dig
 • støtte dig henover et længerevarende sygdomsforløb
 • hjælpe dig til at bevare din centrering
 • fungere som anti-stress redskab ved akutte eller længerevarende stresstilstande
 • skabe ro i tanker og krop ved søvnbesvær

Du kan vælge en hvilken som helst intention for lydhealingen – det er op til dig og dine ønsker.

Lydhealingen er intuitiv sang, sunget af mig og indspillet i professionelt lydstudie uden syntetiske effekter eller lyde. Der kan i nogle tilfælde være trommelyd indvolveret, da jeg ofte lydhealer i samarbejde med min tromme. Det er muligt at bede om at lydhealingen er ren sang, hvis du ønsker det.

Pris 750,-inkl. indledende telefonsamtale samt tilsendt lydfil. Hvis du vælger at få lydhealingen tilsendt med posten på en CD, koster det 50,- ekstra til emballage, håndtering og porto.

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til personlig, indspillet lydhealing.