Kalender

Velkommen til Kraftsangs kalender.

Her finder du de kurser, lydcirkler, forløb og højtidsfejringer, der er planlagt for den kommende tid. Du kan læse om alt det, jeg tilbyder i menu’en ovenfor, og her på kalenderen kan du klikke dig ind på alle planlagte begivenheder og få detaljeret info.

Kalenderen opdateres løbende med nye ting. Tilmelder du dig nyhedsbrevet Inspiration fra Kraftsang, får du alle de nye tiltag direkte i din indbakke.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller behov for flere oplysninger.

Kærligst,
BirgitteHelena

 
 
Vil du have direkte besked om kurser, cirkler, ceremonier og andre events så snart, de kommer op, så tilmeld dig nyhedsbrevet Inspiration fra Kraftsang.
Klik her for at tilmelde dig

Lydhealingsaften for kvinder 31. maj, Høng

Velkommen til en aften, hvor du kan læne dig tilbage i et modtagende, healende og selvkærligt rum, og hvor du ikke skal gøre andet end lad dig flyde med på guidet meditationsrejse og modtage lydhealing sunget direkte fra mig til dig.

Vi befinder os i en tid, hvor alting skifter, og hvor mange af os kan føle os drænet, modløse og på flere forskellige måder udfordrede.

Det er altsammen godt og for det højeste bedste, men vejen til det nye er udfordrende for alle og kræver også vores tilstedeværelse og bevidsthed for ikke at havne i udmattelse, afmagt, tvivl og frygt.

Du skal ikke selv give lyd eller synge – blot følge en blid guidning ind i et indre, lækkert flow og modtage lydhealing fra mig. Jeg synger med kraftsangens 12 magiske essenser, der afstemmer sig naturligt og intuitivt efter dit behov.

Mere info her

Tid: onsdag den 31. maj 2023 kl. 18.30 til 21.00
Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng
Pris: 375,-
Tilmelding: senest 29. maj til kontakt@kraftsang.dk eller 50590960 – 2 pladser tilbage

Frejas Sommertoget, 21. juni, Høng

Ceremoniel lydcirkel og fejring af sommersolhverv

Midsommer melder sin ankomst. Dagene er lange, nætterne lyse, og urternes magi er kraftfuld. Solens vending er forestående og Jorden kalder os. Gudinden og Guden danser tæt og får naturen til at sprudle med overflod af grøn vibration – farven der åbner hjertet og lukker sommerduftene ind i det inderste.

Vi løfter os selv og hinanden på kraftsangens vinger. Vi skal dybt ind og ned, men også højt og langt. Redskabet er enkelt, og den rituelle del af cirklen guides. Bagefter danser vi til rytmerne fra Jorden med Master Drummer Sylvester. Lyd, sang, trommer og dans forenes intuitivt ind i magi og glæde.  

Mere info her

Tid: 21. juni 2023 kl. 18 til ca. 21.30
Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng
Pris: 375,-
Tilmelding: kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

Sangen om Sif 1. august, Høng

Ceremoniel lydcirkel i anledning af førhøstfesten.

Høst, overflod & taknemmelighed. 

Højsommer afløses af sensommer. Naturen kaster af sig i overflod, og farverne ændres umærkeligt fra højsommerens intense grønne og multifarvede univers til sensommerens gyldne vibration, udtrykt i gudinden Sifs lange, bølgende guldhår, som flyder af høst og rigdom.

Alle er velkomne. 8 pladser. Find mere info her

Tid: Tirsdag den 1. august 2023 kl. 18 til ca. 21.30
Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng
Pris: 375,-
Tilmelding: senest 27. juli til kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

 

 

Gratis Intro 8. august, Høng

Introduktion for alle nye kraftsangere

Længes du efter at åbne din stemme og give lyden fri? Er du nysgerrig på, hvad lydhealing er? Har du en fornemmelse af, at du kan sætte noget fri gennem din stemme? 
8 pladser. Mere info her

Tid: Tirsdag den 8. august 2023 kl. 19 til 21.
Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng
Pris: Gratis. Du tilmeldes automatisk mit nyhedsbrev
Tilmelding: senest 2. august

Moder Jord Synger 9.-10. september, Vig

En retræte fra din hverdag, hvor du vil møde og udforske en fortryllet verden, åbne til din Urstemme og modtage visdom og indsigt til din udviklingsrejse.

Velkommen til 2 dage i dyb forbindelse og kommunikation med Moder Jord og Naturen gennem Urstemmens Univers.Mødet og magien sker, når vi hengiver os i kraftsangen med ønsket om kontakt og dialog med visdommen. Tør vi slippe endnu dybere, vil vi opleve sløret mellem virkelighederne tyndes eller helt forsvinde, og en fortryllet verden åbne sig. 

Kurset er for dig, der længes efter en dybere kontakt med naturen og din stemme og for dig, der elsker naturen og gerne vil kommunikere dybere med den. Arbejder du i forvejen med shamanisme eller naturspiritualitet i en eller anden form, får du udvidet din værktøjskasse med et redskab, som har mange facetter og muligheder. 

Mere info her

Tid: 9.-10. september 2023 kl. 10 til 17
Sted: Stargazer – Keltisk Svedehytte, Ravnsbjergvej 50, 4560 Vig
Pris: 2500,- inkl. frokost og snacks. Early bird 2200,- inden 10. juni 2023
Tilmelding: senest 18. august 2023 til kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

Moder Jords Retræte 23. september, Høng

Ceremoniel lydcirkel og fejring af efterårsjævndøgn

Mere info på vej

På Rejse til Hels Rige 31. oktober, Høng

Ceremoniel lydcirkel og fejring af De Dødes Dag

Mere info på vej

 

 

 

 

 

 

 

Illustration Louise Molin

Lysets Genfødsel 22. december, Høng

Ceremoniel lydcirkel og fejring af vintersolhverv

Mere info på vej

 

 

 

 

 

 

 

 

Illustration Louise Molin