Kalender

Velkommen til Kraftsangs kalender.

Her finder du kurser, workshops, lydcirkler, forløb og retreats med forskelligt indhold og tema. Læs om de forskellige ting, jeg tilbyder under menupunktet “Jeg tilbyder”.

Kursusprogrammet opdateres løbende med nye kurser, cirkler, retreats og koncerter, så hold øje med siden her, hvis du vil holde dig ajour med udbuddet. Tilmelder du dig nyhedsbrevet Inspiration fra Kraftsang, får du alle de nye tiltag direkte i din indbakke.

På de fleste events kan du klikke dig ind på en flyer og få den fulde information om begivenheden. Jeg håber, du finder det, du søger eller måske noget, du ikke vidste, du søgte efter. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller behov for flere oplysninger.

Kærligst,
BirgitteHelena

 

 

Vil du have direkte besked om kurser, cirkler, koncerter og andre events så snart, de kommer op, så tilmeld dig nyhedsbrevet Inspiration fra Kraftsang. Klik her for at tilmelde dig

Intuitiv kraftsang - gratis intro 24. maj, Høng

Gratis introaften for nye kraftsangere

Længes du efter at åbne din stemme og give lyden fri? Er du nysgerrig på, hvad lydhealing er? Har du en fornemmelse af, at du kan sætte noget fri gennem din stemme? Uanset hvad du kommer med, er du velkommen på denne gratis introduktion til intuitiv kraftsang, som henvender sig til dig, der ikke tidligere har arbejdet hos Kraftsang v/BirgitteHelena.

Læs mere her

Tid: 24. maj 2022 kl. 19 til 21
Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng
Pris: gratis – jeg beder om din mailadresse, og du tilmeldes automatisk mit nyhedsbrev, som naturligvis til enhver tid kan afmeldes.
Tilmelding: senest 22. maj på kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

Intuitiv Kraftsang grundkursus 10.-11. september, Høng

2-dags grundkursus i dit unikke sjælssprog

Intuitiv kraftsang er en fri og ubunden udtryksform – et universelt sjælssprog som rummer alt det, vi mennesker hver især er.

Gennem dette udtryk kan vi frisætte os selv fra begrænsende overbevisninger, vi kan hente vores kraft hjem, vi kan få bedre styr på tanker og adfærd, og vi kan forbinde os med naturen, moder jord, Sjæl og Spirit – Altings Væsen.

På dette grundkursus får du en grundig introduktion til hvordan, du kommer i gang med at synge intuitiv kraftsang. Alle med en stemme kan lære denne særlige udtryksform, og det kræver intet andet end din åbenhed, længslen efter at komme ud med dig selv, og nysgerrigheden på at forstå dig selv på et dybere plan.

Mere info her

Tid: 10.-11. september 2022 kl. 10 til 17
Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng
Pris: 2200,- heraf depositum 750,- som sikrer din plads OBS early bird 1900,- ved betaling af hele kurset inden 1. juli
Tilmelding:
senest 29. august på kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

Frisæt dit Selvværd 1.-2. oktober, Høng

2-dags videregående kraftsang kursus

Hvordan har dit selvværd det? Er du ofte bange for ikke at gøre noget godt nok, ikke at være tilstrækkelig, eller slider du med at gøre en masse mennesker tilfredse? Holder du dig tilbage, fordi du er bange for hvordan, du vil blive modtaget af andre, hvis du er helt dig selv? 

Gennem en række forskellige øvelser og måder at anvende kraftsang på, synger vi os dybt ind i tema’et omkring selvværd, og det at være og føle sig værdig.

Hent mere info 

Tid: 1.-2. oktober 2022 kl. 10 til 17
Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng
Pris: 2200,- heraf depositum 750,- som sikrer din plads OBS early bird 1900,- ved betaling af hele kurset inden 1. august
Tilmelding:
senest 20. september på kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

SYNG UD! 15. oktober, Høng

Kraftsang for generte og tilbageholdte sangere

Er du en af de mange, som længes efter at komme i gang med at synge men føler dig for genert og tilbageholdt, når det gælder dit stemmeudtryk? Dette kursus er tilegnet dig.

Du inviteres ind i et trygt rum, hvor vi giver lyd sammen uden nogen former for præstation. Dagen er fyldt med forskellige øvelser, som både involverer kroppen, stemmen og åndedrættet, og du får smagt på, hvordan din stemme helt automatisk hjælper dig til at åbne op ind til dig selv og ind til et endnu dybere og mere autentisk og personligt stemmeudtryk.

Mere info her

Tid: lørdag den 15. oktober 2022 kl. 10 til 17
Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng
Pris: 1150,- 
Tilmelding: senest 10. oktober på kontakt@kraftsang.dk eller 50590960