SYNG UD! 1-dags cirkel

kraftsang for generte og tilbageholdte sangere

Er du en af de mange, som længes efter at komme i gang med at synge men føler dig for genert eller tilbageholdt, når det gælder dit stemmeudtryk? Denne cirkel er for dig. 

Alle bærer personlig kraft og udtryk med sig i stemmen, og alle kan lære at få kontakt til både stemmen, til urkraften der flyder i os alle og til en følelse af indre frihed. I denne gruppe vil du møde andre, der ligesom dig, føler sig udfordrede, når det gælder stemmens udtryk – hvadenten det handler om frygt for at tale i en forsamling, mangel på kraft og volumen i stemmen, frygt for at synge, overbevisning om, at du synger “falsk”, frygt for at blive latterliggjort eller noget andet der tangerer ovenstående. 

Du inviteres ind i et trygt rum, hvor vi giver lyd sammen uden nogen former for præstation. Vi arbejder med urstemmen – vores medfødte, rå og utæmmede stemme, for det er netop her, vi finder kraften og modet til at stå ved os selv. Dagen er fyldt med forskellige øvelser, som både involverer kroppen, stemmen og åndedrættet, og du får smagt på, hvordan din stemme helt automatisk hjælper dig til at åbne op ind til dig selv og ind til et endnu dybere og mere autentisk og personligt stemmeudtryk. 

Udtrykket vi arbejder med kaldes intuitiv kraftsang, og vi starter fra bunden. Formålet er først og fremmest at få sluppet frygten for at åbne op og give lyd, frygten for at blive hørt og for at høre sig selv! 

Kurset undervises og faciliteres af BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, terapeut og stemmealkymist. Læs mere om mig her

Alt det praktiske:

Tid: Lørdag den 25. november 2023 kl. 10 til 17

Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng

Pris: 1150,- inkl. kaffe/te, snacks og en let frokost.

Tilmelding:  kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

Tilmeldingsfrist: 10. november

Betaling: mobilepay 50590960 eller konto 9383 4575009552. Betaling sikrer din plads (bindende).

Mere info: www.kraftsang.dk  eller kontakt mig på kontakt@kraftsang.dk eller 50590960