Search
Close this search box.

Nordic meets Africa

Stemmen rummer Urkraften hos ethvert menneske. Trommen taler til kroppen & hjertet med Jordens, Træets & Dyrets Kraft.

Nærværende & meditativ koncert- & lydoplevelse, hvor du har rum til at være med det, der er & opstår undervejs. Du lytter, sanser, modtager og flyder med energien. Du inviteres til at hengive dig i din egen lyd – synge dig selv i det lydrum, vi skaber sammen.

Nordic meets Africa er et produkt af mit samarbejde med Sylvester Agbedoglo, master drummer og percussionist fra Togo, Vestafrika. Samarbejdet startede som meditative koncertoplevelser, hvor vi, gennem stemmen og trommerne, forbinder os med de urgamle rødder – der hvor vi alle kommer fra. Projektet har siden udviklet sig til også at omfatte indspillede lydoplevelser med meditativ og helende kraft til brug i meditiation og til healings- & bevidsthedsarbejde.

Lyt til musikken
Musikken har hidtil været tilgængelig som download via Google Play’s musikbutik, men den er nu nedlagt og derfor distribuerer vi indtil videre selv salget af lydfilerne. Vil du købe albummet eller enkelte tracks, så kontakt os.

Albummet Elements findes derudover også som CD. Den sælges i Kraftsangs klinik og ved de kurser og cirkler, vi afholder. Derudover kan du købe den i Gateway Music’s netbutik via link’et her

Booking og mere info:

kontakt@kraftsang.dk 
Tlf. 50590960