Sangen om Sif

Høst, overflod & taknemmelighed. Ceremoniel lydcirkel i anledning af førhøstfesten.

Højsommer afløses af sensommer. Naturen kaster af sig i overflod, og farverne ændres umærkeligt fra højsommerens intense grønne og multifarvede univers til sensommerens gyldne vibration, udtrykt i gudinden Sifs lange, bølgende guldhår, som flyder af høst og rigdom. 

Solmættede sensommerdage i nydelse og  taknemmelighed. Moder Jord begynder langsomt at trække sine kræfter nedad, alt imens vi kan se frem til en tid med høst af naturens afgrøder og frugter.

Denne aften sætter vi os i cirkel sammen og synger Sangen om Sif til hendes ære og til ære for Moder Jord der så rigeligt giver os at høste af hendes frugter. En aften hvor vi endnu en gang huskes på det store kredsløb, vi er en del af og hvor vi særligt fokuserer på taknemmelighed, overflod og indre næring.

Sangen om Sif er en intuitiv kraftsang, vi vil rejse på. Hvorhen vides ikke før vi drager afsted, og hvad Sif vil vise os, vil tiden vise.

kraftkvinde med spiraler. Syng dig fri

Vil du med på rejsen, er du velkommen, uanset om du er ny eller erfaren i arbejdet med intuitiv kraftsang og naturens cyklus. Alle kan deltage.

Aftenen foregår omkring bålet i en rituel cirkel. Den første del er guidet, indre arbejde med intuitiv kraftsang som det magiske redskab, vi benytter os af til dybere kontakt med Sjæl og vores indre verden. Efter den rituelle del spiser vi sammen og fejrer høsten, rigdommen, overfloden og fællesskabet. I tilfælde af regn kan vi være indendørs.

Cirklen faciliteres af BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, terapeut og stemmealkymist. Læs mere om mig her

Det praktiske:

Tid: tirsdag den 1. august 2022 kl. 18 til ca. 21.30

Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng

Pris: 375,-

Tilmelding:  senest 27. juli på kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

Betaling: mobilepay 50590960 eller konto 9383 4575009552. Din plads er sikret, når jeg har modtaget din indbetaling (bindende).

Mere info: www.kraftsang.dk  eller kontakt mig på kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

Medbring

  • udegear (skind, tæppe, siddepude til brug udendørs omkring bålet)
  • tøj efter vejret
  • vandflaske
  • evt. notesbog/skriver
  • din tromme hvis du har en og har lyst at have den med
  • en personlig kraft ting til alteret
  • en ret til det fælles bord – evt. drikkevarer


Vel mødt.

Kærligst,
BirgitteHelena