Rejsen til Hels Rige 31-10

kraftsang porten til vinter allehelgen de dødes dag
Ceremoniel lydcirkel og fejring af De Dødes Dag og Porten til Vinter

Vi står foran porten til Vinteren – De dødes dag og nat 31. oktober. Årshjulets 3. og sidste høstfejring. Denne aften ærer vi vort forfolk – dem der kom før os, og vi er  inviteret på besøg i gudinden Hels rige – det store Moderskød, der vil lære os om Døden og Mørket, Skabelsen og Livet – på en og samme gang.

 Vi må lære at give slip og lade Mørket holde os, at lade Vinteren komme – og gå med den. Det er Jordens hviletid efter en lang periode med frugtbarhed og høst, og det er en hviletid, vi selv som mennesker har så umådeligt hårdt brug for. For intet naturvæsen kan gennemgå et år af et liv eller et helt liv for den sags skyld i samme rytme og med samme tempo hele vejen igennem. 

Og Hels rige er den Livmoder hvor vi som frø holdes, mens vi hviler og modner for så at spire og (gen)fødes når tid er. Hels rige er der, hvor vi tager hen og bliver hele – der hvor vi heles. 

Velkommen i denne dybe og kraftfulde cirkel hvor kraftsangen er det magiske redskab, vi rejser med. Alle kan deltage uanset forudsætning og tidligere erfaringer, dog er det en fordel, hvis du kender til arbejdet med kraftsangen og f.eks. har været med på en introduktion, et grundkursus eller lignende. 

Der er max 8 pladser, og vi arbejder udendørs omkring Ilden, medmindre vejret slet ikke tillader det.

Efter det ceremonielle arbejde med kraftsang og guidet indre arbejde, spiser vi sammen og skåler Vinteren ind. 

Cirklen holdes og faciliteres af BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, terapeut og stemmealkymist. BirgitteHelena er indehaver af virksomheden Kraftsang og har arbejdet professionelt med terapeutisk stemmearbejde, lydhealing og kraftsang siden 2008, og har en uddannelse som Soul Voice® practitioner og underviser bag sig. Derudover er hun inspireret og kaldet af Moder Jord, Naturen, Årshjulet, Gudinderne og Elementerne gennem et animistisk livssyn. Mere på www.kraftsang.dk

Vel mødt. 

Alt det praktiske:

Tid: mandag den 31. oktober kl. 18 til ca. 21.30

Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng

Pris: 375,- 

Tilmelding: senest 25. oktober til kontakt@kraftsang.dk eller på 50590960. Jeg sender en infomail rundt umiddelbart før arrangementet.

Betaling: mobilepay 50590960 eller konto 9383 4575009552. Din plads er sikret, når jeg har modtaget din indbetaling (bindende).

Mere info: www.kraftsang.dk  eller kontakt mig på kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

Medbring:

  • udegear (skind, tæppe, siddepude til brug udendørs omkring bålet)
  • tøj efter vejret – sørg for godt med varmt tøj
  • vandflaske – evt. thermo med noget varmt
  • notesbog/skriver
  • din tromme hvis du har en og har lyst at have den med
  • en personlig kraft ting til alteret
  • en ret til det fælles bord – evt. drikkevarer

Vel mødt. 

Kærligst,

BirgitteHelena