Search
Close this search box.

Frisæt dit Selvværd – cirkel over 2 dage

Intuitiv kraftsang der sætter dig fri og løfter din vibration til et liv med mere frihed og glæde

Hvor sidder selvværdet egentlig? Hvad består selvværdet af, og hvilken betydning har det for vort levede liv og relationen til os selv og andre?

Hvordan har dit selvværd det? Er du ofte bange for ikke at gøre noget godt nok, ikke at være tilstrækkelig, eller slider du med at gøre en masse mennesker tilfredse? Holder du dig tilbage, fordi du er bange for hvordan, du vil blive modtaget af andre, hvis du er helt dig selv?

Måske genkender du en eller flere af disse sætninger – måske passer de generelt på dig, eller de passer på nogle helt særlige områder i dit liv.

I denne cirkel over 2 dage tager vi fat omkring selvværdet og kigger det efter i sømmene. Vi sætter lyd på selvværdet og på alt det, der blokerer for, at den naturlige tilstand af en værdig eksistens, kan residere uhæmmet og naturligt i os. Vi lader kraftsangens 12 magiske essenser gøre arbejdet. Vi skal ikke regne noget ud, analysere eller vide noget som helst. Vi skal mærke, og så skal vi hengive os til stemmens kraft og lydene i os, der frisætter, løfter og skaber harmoni og heling der, hvor der før fandtes ubalance.

Frisæt dit Selvværd med kraftsang

Hvem er det for

Cirklen er for dig, der vil være et friere menneske og leve i dybere kontakt med din indre sandhed. Arbejdet med intuitiv kraftsang kræver ingen særlig sangstemme, men blot åbenhed og overgivelse til, at din Urstemme kender vejen. Det er en fordel for dig, hvis du kender til intuitiv kraftsang i forvejen men ikke et krav, og du kan godt deltage som begynder, hvis blot du er åben. 

Hvordan foregår det

Gennem en række forskellige sessions og øvelser synger vi os dybt ind i tema’et omkring selvværd, og det at være og føle sig værdig.

Vi arbejder blandt andet med:

  • åbning til Urstemmen
  • frisætning af usande overbevisninger
  • guidet, indre lydrejse
  • lydhealing
  • guidet lydmeditation
  • ceremoni
  • forbundethed med naturen
  • stilhed & efterklang

Udgangspunktet er en stærk cirkelenergi, som holder dig i alt det, du kommer med. Du kan trygt udtrykke og slippe det, der holder dig tilbage og tynger dig og tillade dig selv at blive modtaget med alt det, du er.

Hvad får du med

I alle Kraftsangs cirkler arbejder vi med en overordnet intention om at komme dybere i kontakt med vores indre sandhed, så vi kan leve den til glæde for os selv og til glæde for den kollektive vibration på Jorden, som vi alle bidrager til med hver vores, personlige frekvens. På Frisæt dit Selvværd får du specifikt transformation med dig, der relaterer sig til det fundament, du står på i livet og den grundlæggende følelse af værdighed, som ethvert menneske har retten til, men som  hos mange af os, er flosset i kanten. Du får så at sige ryddet op i det, der trækker dit selvværd ned og får derved løftet din personlige vibration nævneværdigt.

Underviser & facilitator

Cirklen faciliteres af BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, terapeut & stemmealkymist – indehaver af virksomheden Kraftsang. Læs mere om BirgitteHelena her


Det praktiske:

Tid: Denne cirkel er afholdt for 2023. Bliv opdateret direkte i din indbakke når Frisæt dit Selvværd igen ligger på kalenderen.

Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng

Pris: 2300,- heraf depositum 800,-

Tilmelding: kontakt@kraftsang.dk eller 50590960. 

Tilmeldingsfrist: 

Betaling: 

Afbudspolitik: ved afmelding op til 3 uger før kursusstart refunderes det fulde kursusbeløb minus depositum. Ved afmelding senere end 3 uger før kursusstart refunderes intet. Du er til enhver tid velkommen til at give pladsen videre til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Mere info: Har du spørgsmål  eller noget, du vil vide mere om, så kontakt mig på kontakt@kraftsang.dk eller 50590960.