Search
Close this search box.

Introduktion til Kraftsangens Magi

Kraftsangens Magi introduktion

Din stemme kan heale, frisætte og transformere dig. Ja faktisk kan den meget mere end det. Din stemmes autentiske lyd og udtryk rummer hele 12 magiske essenser, der tilsammen udgør en unik frekvensmedicin, og med den kan du skabe magi, alkymi og forandring i dit liv.

Er du nysgerrig på at lære potentialet i din stemme bedre at kende, så hop med på introduktionsaften.

Jeg introducerer dig kort til kraftsangens 12 essenser, og gennem helt enkle lydøvelser åbner vi til Urstemmens magiske univers, hvor lyden grounder, løfter og sætter os fri. Du kommer, blandt meget andet, til at opleve smagsprøver på hvordan du kan give lydhealing til dig selv, og gruppen modtager til sidst en lidt længere lydhealing fra mig.

Hvem er det for
Alle kan synge intuitiv kraftsang – det kræver ingen stemmemæssige færdigheder, blot din stemme kan give lyd. Overvejer du deltagelse på et af Kraftsangs kurser eller kursusforløb, giver intro’en her dig et rigtig godt fundament i stemmearbejdet. Dels får du åbnet til din Urstemme og dels får du et indblik i, hvordan vi arbejder hos Kraftsang, hvilket kan være meget forskelligt fra andet lyd- og stemmearbejde.

Om underviseren
Aftenens underviser er BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, terapeut og stemmealkymist. Jeg er uddannet practitioner og underviser i Soul Voice® metoden og har siden udviklet min egen vinkel på lyd- og stemmearbejdet som jeg i dag kalder intuitiv kraftsang. Siden er de 12 magiske essenser kommet til som en uddybende forståelse af Urstemmens mange fantastiske facetter og anvendelsesmuligheder. 

Jeg arbejder gennem min virksomhed Kraftsang med at støtte udviklingsprocesser i mennesker, så vi hver især kan blive og være den sandeste, smukkeste og mest glædesfyldte udgave af os selv. Jeg arbejder med personlig kraft, ansvar, den selvhelbredende krop, det autentiske udtryk, og centralt i det arbejde står kraftsangen som den frekvensmedicin, der gør arbejdet sammen med os – godt støttet af Naturen og Årshjulet, der konstant underviser os og husker os på, hvem vi er og hvad, vi kommer af.

Har du spørgsmål til noget, så kontakt mig gerne på kontakt@kraftsang.dk eller 50590960.

Tilmeld dig Kraftsangs inspirationsbrev og få besked direkte i din indbakke når Introduktion til Kraftsangens Magi igen ligger på kalenderen