Search
Close this search box.

Lydhealingsaften for alle

lydhealingsaften for alle

Velkommen til en aften, hvor du kan læne dig tilbage i et modtagende, healende og selvkærligt rum, og hvor du ikke skal gøre andet end lade dig flyde med på guidet meditationsrejse og modtage lydhealing sunget direkte fra mig til dig. 

Vi befinder os i en tid, hvor alting skifter, og hvor mange af os kan føle os drænet, modløse og på flere forskellige måder udfordrede. Det kan føles som om, alt er oppe til overvejelse og vurdering. Noget skal kasseres, fordi det ikke længere tjener, mens andet skal fornyes, så det passer til den nye vibration, vi er i fuld gang med at træde ind i og kropsliggøre. Det er altsammen godt og for det højeste bedste, men vejen til det nye er udfordrende for alle og kræver også vores tilstedeværelse og bevidsthed for ikke at havne i udmattelse, afmagt, tvivl og frygt. 

Uanset hvor du er på skalaen, er denne aften ment som et helle. Et sted og et rum hvor du for en stund kan læne dig tilbage, blive holdt og blive healet. Du skal ikke selv give lyd eller synge – blot følge en blid guidning ind i et indre, lækkert flow og modtage lydhealing fra mig. Jeg synger med kraftsangens 12 magiske essenser, der afstemmer sig naturligt og intuitivt efter dit behov, og ønsker du healing til noget helt særligt i dig eller dit liv, så kan du bede om det. 

Vi er indendørs og efter healingen, er du velkommen til at blive til en kop te og en snak.

Om BirgitteHelena
Jeg er kraftsanger, terapeut og stemmealkymist og har arbejdet professionelt med terapeutisk stemmearbejde og stemmens kraft siden 2008. Jeg er indehaver af virksomheden Kraftsang og har en uddannelse som Soul Voice® practitioner og underviser bag mig. Derudover er jeg inspireret og kaldet af Moder Jord, Årshjulet og Elementerne gennem et animistisk, cyklisk livssyn. Læs mere om mig og kraftsangen her

Mere info: Læs om Kraftsangens 12 magiske essenser her  

Tilmeld dig Kraftsangs inspirationsbrev her og få besked direkte i din indbakke når Lydhealingsaften igen ligger på kalenderen