Search
Close this search box.

Intuitiv Kraftsang Retreat 12. til 14. maj 2023

Kraftsangens 12 Magiske Essenser

 
Velkommen til en nydelsesfuld getaway i smukke omgivelser,hvor du tankes op med healende lyd, frisættelse, kraft, jordforbindelse og naturspiritualitet. Du får maden serveret og har Mols Bjerge lige udenfor døren.

Kraftsangens 12 magiske essenser vil løfte din vibration ind i den ny tid og ind i et liv med mere frihed og glæde.

Lørdag aften præsenterer vi helt særligt, og kun for deltagerne, foredraget Det Magiske Menneske’  med Kamla Marie Bluhm – om menneskets særlige potentiale og stemmens helbredende kraft
Gennem Urstemmens reneste udtryk – Intuitiv Kraftsang – skabes forbindelse til dybderne i dig. Dette retreat er en indre rejse ind i Lys og Skygge, det du holder igen på, det der stadig ligger foran dig som et endnu ukendt potentiale og det, der ligger inde imellem disse 2 poler. 

Intuitiv Kraftsang er et udtryk, der rummer 12 magiske essenser,  som tilsammen udgør en medicin, der kan tilpasses og justeres præcis til dig og det, du har brug for i dit liv. På retreatet kommer vi i berøring med alle 12 essenser:

kraftsangens 12 magiske essenser
Klik her og læs mere om Urstemmen og kraftsangen og de 12 magiske essenser


Hvem er det for

Retreatet er for dig, der føler din stemme kalde på dig. For dig der gerne vil udforske og udvikle dit udtryk – dit stemmeudtryk såvel som det udtryk og aftryk du kommer med til verden omkring dig. For dig der gerne vil eller allerede er i gang med at udvikle dig personligt, så du kan leve din inderste sandhed mere og mere.
Der kræves ingen forkundskaber for at deltage i retreatet

Hvad får du med

Intuitiv Kraftsang Retreatet er en nydelsesfuld getaway fra hverdagen, hvor du løfter og udvikler dig i et trygt og holdt rum. Du modtager healing og lærer at heale dig selv på forskellig måde gennem kraftsangens 12 magiske essenser. Din personlige vibration og bevidsthed løftes ind i den ny tid til et liv i større frihed og mere glæde. Du får maden serveret og overnatter i lækre, moderne og rustikke omgivelser på kursuscentret Rødegaard midt i Mols Bjerge.

Hvordan foregår det

I løbet af weekenden kommer vi til at arbejde både indendørs i den smukke månesal på Rødegaard og udendørs i istidslandskabet omkring Trehøje i Mols Bjerge. Der vil være være elementer af ritualistisk og  shamanistisk arbejde og alt er guidet og holdt i et trygt udviklingsrum.

Udendørsarbejdet består af en blanding af fælles øvelser og tid på egen hånd, hvor du får rig mulighed til at udforske din Urstemme, bjergenes Urkraft og Urkaldet fra Forfolket og Tidernes Morgen. 

Underviser & facilitator

Retreatet undervises og faciliteres af BirgitteHelena Winther, lydhealer & terapeut – indehaver af virksomheden Kraftsang. Læs mere om BirgitteHelena her

Assisteret af Kamla Marie Bluhm, lydhealer & multikunstner – urkraftlyd.com, der tillige vil berige os med sit foredrag ‘Det Magiske Menneske’ om vores særlige potentiale og lydens helbredende kraft.

 

Lørdag aften foredraget

Det Magiske Menneske

med Kamla Marie Bluhm

Alt det praktiske:

Tid: fredag den 12. maj kl. 19 (ankomst kl. 17. Middag kl. 18) til søndag den 14. maj kl. 16

Sted: Kursuscentret Rødegaard, Karlshøjvej 5, 8420 Knebel

Kursuspris: 3550,- heraf depositum 850,-  Kursusprisen inkluderer fuld forplejning begge dage. Overnatning tilkøbes. Mulighed for betaling i rater.

Forplejning: forplejningen er økologisk og vegetarisk og er inkluderet i kursusprisen. Evt. allergier oplyses ved tilmelding, så der hurtigst muligt kan gives besked til kokken.

Overnatning: 400,- pr. nat i delt dobbeltværelse. 500,- pr. nat i enkeltværelse. Priser er inkl. sengelinned og håndklæde.

Tilmelding: kontakt@kraftsang.dk eller 50590960. Din plads er sikret, når jeg har modtaget depositum fra dig. (refunderes ikke hvis du melder fra) Oplys endvidere om du ønsker overnatning og om du har fødevareallergier, kokken skal tage hensyn til. 

Tilmeldingsfrist: OBS udvidet tilmeldingsfrist 1. maj 2023

Betaling: mobilepay 50590960 eller overførsel til 9383 4575009552. Kursets restpris (samlet pris minus depositum) kan betales i rater. Kontakt mig hvis du gerne vil benytte dig af dette.

Afbudspolitik: ved afmelding op til 3 uger før kursusstart refunderes det fulde kursusbeløb minus depositum. Ved afmelding senere end 3 uger før kursusstart refunderes intet. Du er til enhver tid velkommen til at give pladsen videre til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Mere info: Har du spørgsmål  eller noget, du vil vide mere om, så kontakt mig på kontakt@kraftsang.dk eller 50590960.