Search
Close this search box.

Kraftsangens Magi – de 12 essenser

Kraftsangens Magi - de 12 essenser

Workshop på Livets Vibration Festival 2024 fredag den 31. maj kl. 16 til 18 i Turtle teltet

Din stemme kan heale, frisætte og transformere dig. Ja faktisk kan den meget mere end det. Din stemmes autentiske lyd og udtryk rummer hele 12 magiske essenser, der tilsammen udgør en unik frekvensmedicin, og med den kan du skabe magi, alkymi og forandring i dit liv.

 

Alle kan synge intuitiv kraftsang – det kræver ingen stemmemæssige færdigheder, blot din stemme kan give lyd.

Jeg introducerer til kraftsangens 12 essenser gennem helt enkle lydøvelser, der åbner til Urstemmens magiske univers, hvor lyden grounder, løfter, healer og sætter fri.

Underviseren er BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, terapeut og stemmealkymist. Jeg er uddannet practitioner og underviser i Soul Voice® metoden og har siden udviklet min egen vinkel på lyd- og stemmearbejdet som jeg i dag kalder intuitiv kraftsang.

Jeg arbejder gennem min virksomhed Kraftsang med at støtte udviklingsprocesser i mennesker, så vi hver især kan blive og være den sandeste, smukkeste og mest glædesfyldte udgave af os selv. Jeg arbejder med personlig kraft, ansvar, den selvhelbredende krop, det autentiske udtryk, og centralt i det arbejde står kraftsangen som den frekvensmedicin, der gør arbejdet sammen med os – godt støttet af Naturen og Årshjulet, der konstant underviser os og husker os på, hvem vi er og hvad, vi kommer af.

Medbring:

  • vandflaske
  • notesbog & skrivesager


Begrænset antal pladser. Tilmelding på pladsen. 
Info & billetkøb her

Kraftsang og de 12 magiske essenser