Search
Close this search box.

Lysets Genfødsel – vintersolhverv

kraftsang lysets genfødsel årshjulet
Ceremoniel lydcirkel og fejring af vintersolhverv

Mørket har omfavnet os med sin fulde styrke. Hun tager imod os, holder os og vugger os blidt, mens vi giver slip ind i den nærende hvile. Det livgivende Mørke er nu i sin dybeste og mest intense kraft, og det er her, Hun føder Lyset af sit frugtbare Moderskød. Solen genfødes og starter sin tilbagevenden. 

Denne helt særlige, fortryllede aften stiger vi igen ned for at være med Mørkets Moder – måske hedder hun Hel, og fortryllelsen finder sted, når vi forbinder os med selve Skabelsen – der hvor Lyset fødes ud af Mørket og Cyklus fuldendes og, på samme tid, begynder.

Velkommen i denne dybe og kraftfulde cirkel hvor kraftsangen er det magiske redskab, vi rejser med. Alle kan deltage uanset forudsætning og tidligere erfaringer, dog er det en fordel, hvis du kender til arbejdet med kraftsangen og f.eks. har været med på en introduktion, et grundkursus eller lignende. 

Der er max 8 pladser, og vi arbejder udendørs omkring Ilden, medmindre vejret slet ikke tillader det.

Efter det ceremonielle arbejde med kraftsang og trommer, spiser vi sammen og skåler for Lysets Genfødsel, Skabelsen & Cyklus. 

Cirklen holdes og faciliteres af BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, terapeut og stemmealkymist. BirgitteHelena er indehaver af virksomheden Kraftsang. Hun har arbejdet professionelt med terapeutisk stemmearbejde, lydhealing og kraftsang siden 2008 og har en uddannelse som Soul Voice® practitioner og underviser bag sig. Derudover er hun inspireret og kaldet af Moder Jord, Elementerne, Årshjulet og gudinderne gennem et animistisk, magisk livssyn. Læs mere om BirgitteHelena her

Alt det praktiske:

Tid: 22. december 2022 kl. 17.30 til ca. 21.00

Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng

Pris: 375,- 

Info & tilmelding: kontakt@kraftsang.dk eller ring på 50590960. Din plads er sikret, når jeg har modtaget din indbetaling via mobilepay 50590960 eller til konto 9383 4575009552. 

Medbring:

  • vandflaske eller thermo med noget varmt
  • notesbog og skriver
  • godt udegear (skind eller andet underlag til at sidde på, siddepude, ekstra tæppe, godt med varmt tøj etc.)
  • din tromme hvis du har en og har lyst at have den med
  • en kraft ting til det fælles alter
  • en ret til det fælles bord til den efterfølgende festligholdelse

.

Vel mødt.