Search
Close this search box.

Moder Jord Vågner – kyndelmisse

Moder Jord Vågner kyndelmisse
Lysmesse & ceremoniel lydcirkel ved kyndelmisse

Midvinter – kulden knuger og renser jorden. Årshjulet er drejet på kyndelmisse. Dybt i jordens skød vækkes kræfterne, Moder Jord vågner gradvist af sin vintersøvn. Frøene modnes langsomt og begynder deres forberedelse til spiring. Solen er vendt tilbage, lyset er taget til og giver liv til ny inspiration og vision i os. De frø vi kastede ved nytårsny får nu mere kraft og liv og begynder deres vækst opad mod lyset.

Gudinden Brigitte går forrest med lysets fakkel og puster liv i det frosne og det hvilende, og kyndelmissefesten er en lysmesse til hendes ære og en fejring af den hjemvendte sol og lyset, der forbereder jorden til igen at blive frugtbar efter hviletiden.

Denne særlige aften sætter vi os i ceremoniel cirkel sammen, og gennem kraftsangen forbinder vi os med den vågnende Gudinde, Jorden og Solen, Vinden, Vandet og Ilden.  Vi vil finde dybt ned og dybt ind. Vi vil fejre Lyset og lade det give næring til de frø, vi har lagt og som nu modnes og lægger an til spiring dybt i Moder Jords Livmoder i os. 

Alt det praktiske:

Cirklen foregår udendørs omkring bålet. Er vejret meget udfordrende, er vi indendørs. Efter det ceremonielle arbejde spiser vi sammen og skåler for lyset og gudinden Brigitte. 8 pladser. 

Tid: fredag den 2. februar 2024 kl. 18.00 til ca. 21.30

Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng

Pris: 375,- 

Info & tilmelding: kontakt@kraftsang.dk eller ring på 50590960. Tilmeldingsfrist 30. januar eller så længe der er ledige pladser. Umiddelbart op til begivenheden modtager du en infomail med alle nødvendige oplysninger.

Facilitator: BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, terapeut & stemmealkymist. Læs mere om mig her

Medbring:

  • godt udegear – isolerende underlag at sidde på – feks skind eller lign. siddepude, ekstra tæppe etc. derudover godt med varmt tøj.
  • vandflaske eller thermo med noget varmt 
  • notesbog og skriver
  • din tromme hvis du har en og har lyst at have den med
  • en kraft ting til alteret
  • en ret til det fælles bord 

Vel mødt