Search
Close this search box.

Nytårsny ritual 2023

Ritual for dit kommende år

Januar er den dybe, kolde vinters tid. Dybt nede i det favnende mørke arbejder Moder Jords kræfter, og Hun sender tråde fra dybet op til os, og inviterer os ind i nærvær og tilstedeværelse på de indre planer. Vintersolhvervet markerer tærsklen til det nye år,  og Nytårsny – årets første fuldmåne, er et godt tidspunkt at starte årets nye projekter op.

 Inspireret af den gamle folketro og genfortalt af heksen Dannie Druehyld (Heksens Håndbog) påbegynder vi nytårsny ritualet på sortmånen og afslutter når Nytårsny bryder gennem skydækket ved årets første fuldmåne.

I år falder sortmånen allerede den 13. december. Her starter vi ritualet op. Vi mødes igen ved fuldmåne den 27. december – første fuldmåne efter vintersolhverv, hvor ritualet fuldføres. I den mellemliggende periode holder vi energien ved lige ved at udføre en daglig praksis hver for sig, eller sammen i mindre grupper, online eller hvordan dette ønskes af cirklens deltagere.

Den overordnede intention med ritualet er at starte året med nærvær og indre tilstedeværelse. Ved at udføre ritualet fortæller vi vores underbevidsthed såvel som Universet og Gudinderne, at vi tager os selv og vores eget nærvær seriøst og, at vi ønsker at leve fra et sandt sted.

Derudover kan der være, eller undervejs opstå, flere intentioner eller visioner, som vi ønsker vil manifesteres i løbet af året. Ved nytårsny-fuldmånen samler vi det hele og binder trådene sammen.

Begge mødegange er guidet energiarbejde med kraftsangen og de 12 magiske essenser. Indholdet vil være en blanding af guidede indre lydrejser, lydmeditation, intuitiv tegning/skrivning/dans og lydhealing. Dele af arbejdet kan foregå udendørs omkring en ild, og det vil der komme nærmere info ud om til deltagerne.

Cirklen faciliteres af BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, terapeut og stemmealkymist. Læs mere om mig her

Det praktiske:

Tid: onsdag den 13. december 2023 kl. 18.30 til 21.00 samt onsdag den 27. december kl. 18.30 til 21.00 (kan evt. flyttes til tidligere på dagen, såfremt alle deltagere har mulighed for dette).
I den mellemliggende periode udfører deltagerne et dagligt nærværsritual hjemme. For at deltage i  Nytårsny ritualet skal du kunne deltage begge mødegange.

Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng

Pris: 750,- for begge mødegange.

Betaling: kontant på dagen eller mobilpay 50590960

Tilmelding: senest 11. december 2023 til kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

Har du spørgsmål eller behov for mere info så kontakt mig.