Retreats

Retreats

Retreats er for dig, der længes efter at åbne din stemme ind i frihed og sjælsessens og udtrykke dig gennem din helt egen, unikke kraftsang. Er du erfaren i stemmearbejdet eller andet terapeutisk arbejde, har du her plads til at nå nye dybder og nye højder. 

Vi arbejder tilbagetrukket fra verden omkring os på et vidunderligt sted i naturen, hvor vi får alle måltider serveret og ikke skal koncentrere os om andet end vores eget, indre arbejde. Gennem intuitiv kraftsang forbinder vi os med naturen og lader os guide af skoven, bækken, engen og overdrevet. Vi dykker dybt ind vort eget indre, renser ud og gør klar til fornyelse, til hengivelse og heling. Vi inviterer os selv ind i de næste, nye skridt. Vi åbner og udvider. Løfter og grounder. 

Retreats er et mix af dybt, indre arbejde, ro, nydelse og fællesskab. Udgangspunktet er en stærk og holdt cirkel hvori vi arbejder fælles og hvorfra, vi går ud hver for sig i vort eget arbejde. Hver retreat har et tema – ofte guidet af naturen og årshjulet.