Løft din Vibration stemmeforløb

Løft din Vibration er et personligt og frigørende stemmeforløb for dig, der gerne vil ud over stepperne med dig selv. Du får en unik mulighed for at frisætte dig selv, udvide og udvikle dig i en intim og tryg cirkel med andre, der også ønsker at udvikle sig og komme dybere i stemmens univers. Jeg guider dig hver gang ind i en række forskellige øvelser, hvor din stemme altid er redskabet, og hvor kroppen er barometer og kompas. Det kan ikke gøres forkert, din intuitive stemme ved altid hvad, der er bedst, og du træner fra den første gang at lade dig guide af din stemme.

Du behøver ikke kende til personligt udviklingsarbejde eller til brug af stemmen – ej heller kræves der en særlig sangstemme for at kunne dykke dybt ind i stemmens univers. Forløbet egner sig også rigtig godt til dig, der er øvet i stemme- & og lydarbejde og har arbejdet med dig selv i længere tid. Øvelserne åbner vejen for, at du kan gå præcis så dybt, som du er parat til uanset dine tidligere erfaringer.

Forløbet består af 6 aftener med guidede, indre rejser, lydmeditation og lydhealing, afspænding og visualiseirng krydret med plantemedicin i form af æteriske olier af højeste kvalitet, som vi anvender som støtte til vores energiarbejde.

Dette får du med dig:

Gennem de 6 uger vil du vokse personligt. Personlig vækst er helt individuel og afhænger af hvad, du kommer med og hvordan din rytme i personlig udvikling er. For nogle tidligere deltagere på Løft din Vibration har det f.eks. betydet

  • større frihedsfølelse i livet generelt
  • mere balance i følelser og tanker
  • mere glæde og energi
  • større bevidsthed på egen vibration – det vi sender ud
  • mere overflod
  • større tillid og forståelse af at livet altid holder os

    Der er også flere tidligere deltagere, der har oplevet at modnes til at tage et større skridt med egen virksomhed.

Vi kommer rundt omkring en række forskellige temaer, og vi har også naturen og årshjulet med som fast inspirator for hvilke temaer, ritualer og ceremonier, der er særligt potente på netop det tidspunkt. 

Løft din vibration-forløbet koster 1800,- for alle 6 gange, og de første 2 gange er åbne – dvs. du kan tilmelde dig en enkelt aften først, før du beslutter dig for at deltage i hele forløbet. Find oplysninger om det næste stemmeforløb på kalenderen.

Scroll to Top