Valborg Blus

moder jord synger

Kærlighed, Frihed & Livskraft


“Valborgaften er tærsklen til sommeren. Jordens drømme forvandles til frodighed og skovene indhyldes i et lysegrønt slør. Græsset gror, så det kan ses, og fuglene bygger rede af jordens hår.
Denne nat bryder livskraften igennem med et væld af styrke, farver, dufte og lyde.
Natten forener os med Moderens livskraft i glæde og uforbeholden kærlighed. Genfødte tager vi sommeren i brug.”

Dannie Druehyld, uddrag fra Heksens håndbog

Porten til Sommer. Tærsklen emmer af kærlighed, frugtbarhed og forening af det feminine og det maskuline som forårsjævndøgnet bragte med sig. Det Hellige Bryllup – i det ydre og i vort indre. Vi rider på bølgen og lader kærligheden flyde over. Uforbeholdent. Ubetinget. Vi tænder blus og giver fri. Lader kraftsangen bære frihedens toner og drømmesynene om den nye verden. Vi fejrer kraften, livskraften, urkraften. Blomstringen og den indre ild. Glæden og samhørigheden. 

Aftenen består af en ceremoniel lydcirkel omkring den hellige ild. Her går vi indad med kraftsangen som vores guide og vejviser. Vi er tæt på elementerne, Moderen og gudinderne såvel som det guddommelige maskuline – guden og solen. Efter den ceremonielle og rituelle del spiser vi sammen og fejrer os selv, hinanden og hilser sommeren velkommen. Føler du dig kaldet, er du velkommen. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, dog har du en fordel, hvis du kender til kraftsang i forvejen og feks. har deltaget i gratis intro, grundkurset eller lignende.

Om facilitatoren
Cirklen faciliteres af BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, lydhealer & terapeut . Jeg er indehaver af virksomheden Kraftsang og har arbejdet professionelt med terapeutisk stemmearbejde, lydhealing og kraftsang siden 2008 og har en uddannelse som Soul Voice® practitioner og underviser bag mig. Derudover er jeg inspireret og kaldet af Moder Jord, Naturen og Elementerne gennem et animistisk, cyklisk livssyn. Læs mere om mig og kraftsangen på kraftsang.dk

Alt det praktiske:

Tid: søndag den 30. april kl. 15.30 til ca. 19.00

Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng

Pris: 375,- 

Tilmelding: kontakt@kraftsang.dk eller tlf/sms 50590960. Du er tilmeldt når jeg har modtaget din betaling via mobilepay 50590960 eller til konto 9383 4575009552

Medbring

  • tæppe, skind, pude så du kan sidde på græsset ved bålet
  • tøj efter vejr og temperatur
  • vandflaske og/eller thermo med noget varmt
  • notesbog/pen
  • din tromme hvis du har en og har lyst at have den med
  • en kraft ting til alteret
  • en ret til det fælles festbord

Vel mødt!