Search
Close this search box.

Vinterfordybelse for kvinder

Mørkets moder lydhealing. kraftsang
Vinterlydcirkel for kvinder

Mørketid. Hvad kan vi lære af Mørket? Hvad vil hun os? Svarene findes indeni, og måske kender du allerede nogle af dem. For at få adgang til Mørkets Moder må du træde gennem Overgivelsens Port. For Mørkets sande Væsen viser sig først, når du kommer nøgen og åben – uden plan og dagsorden. Møder du derimod Mørket med modstand eller et forsøg på at kontrollere, vil du kun se Mørkets skyggesider.

I denne lydcirkel møder vi Mørket og hengiver os ind i ro, hvile og det indadvendte. Vi træder gennem Overgivelsens Port og ind i det store Moderskød, som holder os, nærer os og modner nye frø i vort indre. Vi udforsker ikke eller beder om indsigt og forståelse. Vi ER blot i det flydende, nærende mørkeunivers og lader Urstemmen give toner og lyd ind i ren Væren. Jeg guider hele programmet i et trygt rum, så du er fri til at give slip og modtage.

Alle kvinder kan deltage uanset tidligere erfaring med lyd-og stemmearbejde, blot du er åben for at lade din egen lyd komme igennem.

Vi arbejder indendørs.

Cirklen holdes og faciliteres af BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, terapeut og stemmealkymist. BirgitteHelena er indehaver af virksomheden Kraftsang. Hun har arbejdet professionelt med terapeutisk stemmearbejde, lydhealing og kraftsang siden 2008 og har en uddannelse som Soul Voice® practitioner og underviser bag sig. Derudover er hun inspireret og kaldet af Moder Jord, Elementerne, Årshjulet og gudinderne gennem et animistisk, magisk livssyn. Læs mere om BirgitteHelena her

Alt det praktiske:

Tid: 16. januar 2024  kl. 18.30 til 21.00

Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng

Pris:  375,- som du betaler til mobilepay 50590960 eller kontant ved ankomst.

Tilmelding:  senest en uge før arrangementet til kontakt@kraftsang.dk eller 50590960.

Medbring:

  • vandflaske
  • notesbog og skrivesager
  • tegnegrej (tegneblok og farver efter eget valg)
  • behageligt tøj
  • evt. en ekstra trøje og varme sokker

Energiarbejdet slutter kl. 21, og efterfølgende er der mulighed for at blive til en kop te og lidt hygge.

Vel mødt.

Kærligst,

BirgitteHelena