Search
Close this search box.
Kyndelmissen 2021 AF HJERTET TAK... Til gudinderne som gav os så meget i går. Til elementerne som altid er der med deres umiddlelbare støtte og hjælp. Til lyset, til ilden vi sad om, og til kvinderne vi forbandt os med og tog rejsen med. Vi er eet, kære venner - det ved vi når vi har siddet i en cirkel og sunget kraftsangen sammen, forbundet os dybt sammen og delt alt det vilde, det smukke, det sorgfulde og glædesfyldte sammen...

AF HJERTET TAK…

Til gudinderne som gav os så meget i går.
Til elementerne som altid er der med
deres umiddlelbare støtte og hjælp.
Til lyset, til ilden vi sad om, og til kvinderne vi
forbandt os med og tog rejsen med.

Vi er eet, kære venner – det ved vi når vi
har siddet i en cirkel og sunget kraftsangen
sammen, forbundet os dybt sammen og
delt alt det vilde, det smukke, det sorgfulde
og glædesfyldte sammen…

Mørket og kulden har stadig overtaget, og måske netop nu mærker vi det tydeligere end nogensinde. Alenehed og indre mørke er der en del af os, der danser med i denne tid, hvor der er vendt op og ned på hverdagen, og der hersker en form for kaos omkring os. Udfordringen ligger i at holde vort indre lys. At lade det skinne så meget og så langt ud som muligt, så vi kan smitte hinanden med Lys, Kærlighed og Kraft. 

Med denne bevidsthed bliver kyndelmisse i år ekstra kraftfuld – ekstra nærværende. Den 2. februar rammer årshjulet Lysfesten – her hvor vi mærker at solen virkelig er her mere og mere og i Moder Jords dyb begynder frø og spirer langsomt at vågne af deres vinterdvale. Festen for lyset er festen for solens genkomst og for den vågnende gudinde – og ikke mindst festen for vort eget, indre lys der stråler fra os, jo mere vi giver slip og tager kærligheden ind. 

Må du fyldes af ubetinget kærlighed og stråle dit lys så vidt og bredt. Og må dit lys oplyse andre, for vi har alle brug for hinandens lys. Glædelig Lysfest og kyndelmisse.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.