Search
Close this search box.

Årshjulets Visdom – Lys, Nydelse & Passion

Årshjulets Visdom Lys, Nydelse og Passion
En udviklingsrejse med Årshjulet og kraftsangen som guide. 

Gennem denne rejse ind i årshjulets cykliske visdom, finder vi dybere lag og sider af os selv, kontakt til og indsigter fra den inderste kerne og sandhed i os. Altsammen så vi bliver klogere på og mere bevidste om hvordan livet leves til størst mulig glæde for os selv og hinanden i Den Ny Tid.

I mit blogindlæg om Årshjulets Visdom finder du mere baggrund for dette særlige cirkelforløb

Det intuitive stemmeudtryk hjælper os med at åbne hidtil ukendte døre i os, frisætte det der står i vejen for at livskraften kan strømme frit og forbinde os med urkraften, Moderen og Cyklus. 

Lys, Nydelse & Passion-cirklen vil forbinde dig med sommerens energier – tiden fra Valborg henover sommersolhvervet og frem til førhøstfesten. 

Tiden hvor solen er på sit højeste. Varmen er kommet og naturen eksploderer i farver og frodighed. Læringerne handler om vækst og blomstring – at rumme vores egen frodighed (eller mangel på samme) At turde tage livets farver ind. At turde udtrykke sig.

Cirklen er for alle, der føler sig kaldet af Jorden, Årshjulet, Sommeren og du behøver ikke kende til kraftsang i forvejen, blot du er åben for at give lyd med din intuitive stemme. Vi arbejder dels i det smukke, stemningsfulde Stargazer telt og dels udendørs i skoven, ved havet og omkring ilden.

Det får du med:

  • dybdegående indsigt omkring temaerne Lys, Nydelse & Passion og hvordan de flyder og arbejder i dig
  • healing og frisættelse der hvor der evt. er ubalance
  • Støttende fællesskabsoplevelser og nye bekendtskaber
  • inspiration til hvordan du implementerer og integrerer mere lys, nydelse og passion i dit hverdagsliv
  •  masser af frisk luft, bål, hygge, skov- og rodkraft

 

Om facilitatoren

Cirklen holdes og guides af BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, terapeut & stemmealkymist. BirgitteHelena er uddannet practitioner og underviser i Soul Voice® metoden og har siden udviklet sin egen vinkel på lyd- og stemmearbejdet – herunder kraftsangens 12 magiske essenser og Årshjulets Visdom. Læs mere om BirgitteHelena her

 

Det praktiske:

Tid: 4.-5. maj 2024 kl. 10 til 17 begge dage

Sted: Keltisk Svedehytte, Ravnsbjergvej 50, 4560 Vig. 

Tilmelding: senest 4. april 2024 til kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

Pris: 2500,- (heraf ikke refunderbart depositum 850,- )

Prisen inkluderer frokost samt kaffe, te og snacks i alle pauser.

Betaling: mobilepay 50590960 eller indbetalt på konto 9383 4575009536

Afbudspolitik: ved afmelding op til 3 uger før kursusstart refunderes det fulde kursusbeløb minus depositum. Ved afmelding senere end 3 uger før kursusstart refunderes intet. Du er til enhver tid velkommen til at give pladsen videre til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Overnatning: kan tilkøbes hos Keltisk Svedehytte