Search
Close this search box.

Du er Livskraft

…det er bare ikke altid, du kan mærke, den er der. Vi mennesker er fyldt med overbevisninger, der former det, vi tænker om os selv og hinanden. Det skaber en vis form og struktur i vores liv, så vi kan navigere i livet udfra de “sandheder”. Man kan måske endda sige, at det kan give en slags tryghed i os at “sådan og sådan hænger det sammen”. 

Overbevisninger som ikke støtter dig
Der er bare det, at overbevisningerne ikke altid er hjælpsomme for os. Ofte er de nemlig med til at begrænse vores udfoldelse af os selv, simpelthen fordi de gør os mere snævertsynede. Og tadaaaahhhh!: Vores overbevisninger er ofte slet ikke sande, men “bare” noget vi fortæller os selv, fordi vi har lært at tænke sådan gennem de oplevelser og læringer, vi har med os gennem opvækst og det levede liv. 

Den indre Livskraft som altid arbejder mod at skabe balance i os og gøre os hele og derved også kan helbrede enhver tilstand, vi skulle befinde os i, er der mange af os, der simpelthen slet ikke tror på, fordi vi har tillært noget andet. 

Din Livskraft er altid med dig
Livskraften er altid til stede i os uanset, om vi tror på den eller ej, og det er din Livskraft, jeg har fokus på i alt det stemmearbejde, jeg laver i Kraftsang, hvad enten det er lydcirkler, forløb, personlige sessions eller kurser. Hvis du ikke føler dig godt tilpas, så er det fordi, noget i dig står i vejen for, at din Livskraft kan flyde frit, og det kan give utrolig stor forandring i din livskvalitet og din livsoplevelse at få ommøbleret på dine overbevisninger.

Slip kampen
Omvendt giver det heller aldrig mening at kæmpe mod sine overbevisninger, for det skaber modstand i stedet for flow. Jeg arbejder med, at vi skal forstå at give slip på de overbevisninger, der ikke er støttende for os, og det kan stemmen hjælpe os med. I Kraftsang lader vi stemmen guide os nærmere den indre, sunde kerne, vi allesammen har med os, og det kan gøres på mange måder og i mange forskellige sammenhænge. 

Kalder din stemme på dig, så er en personlig session måske noget for dig, eller tag et kig på kalenderen og se hvad jeg har af aktiviteter i den kommende tid.

Kærligst,
BirgitteHelena                        

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.