Search
Close this search box.

Energierne er vilde i disse tider. Der hersker kaos, drama, konflikt og adskillelse, og det er i sig selv besværligt, ubehageligt og ekstremt udfordrende at befinde sig i, når det vi i virkeligheden allesammen søger er fred, kærlighed, nærvær og fællesskab – Enhed og Helhed.

Når noget er kaotisk og turbulent, er det ofte fordi, det har et formål. Som jeg mærker det, er der sat turbo på afslutninger af alt det gamle, så vi kan træde så nye som muligt ind i det nye. Jeg har aldrig mærket det stærkere end nu – at det er tid at gøre op med alle de gamle overbevisninger, og netop derfor popper det ene følelsesscenarie op efter det andet – fordi jeg skal se på det, tage mig af det og tage ansvar for det. Kaos’et hjælper mig faktisk til at få rystet de sidste rester løs og få sluppet dem. Det er konfronterende, dramastisk og ubehageligt til tider – men det tjener mig i sidste ende, fordi det løfter mig ind i en højere vibration – der opstår en ny klarhed, når det gamle drama falder bort.

Så det er altså nu, at din og min spirituelle praksis skal stå sin prøve. Det er nu, vi holder ved og laver vores energiarbejde og finder tilbage i kontakt med det højeste i os. Det er nu, vi tager den høje bevidsthed med ind i dagliglivet, finder ind i nærværet og forbinder os med hinanden, selvom vi bliver bedt om at holde afstand!

Vi har et energiskifte i naturen om kort tid, nemlig vintersolhvervet:

“Mørket har omfavnet os med sin fulde styrke. Hun tager imod os, holder os og vugger os blidt, mens vi giver slip ind i den nærende hvile. Det livgivende Mørke er nu i sin dybeste og mest intense kraft, og det er her, Hun føder Lyset af sin frugtbare Livmoder. Solen genfødes og starter sin tilbagevenden.”

Vintersolhverv er altid en vigtig tærskel, og i år er der sat ekstra turbo på. Det er nu, vi beslutter hvad det er, vi skal have med videre – hvad der skal følge med os ind gennem portalen og ind i den nye tid. Hvad der skal have værdi for os fremadrettet. 

Kollektivt ligger der en opfordring til os alle om at bruge resten af året på at blive mere bevidste og klare på de skyggesider, der ikke skal med videre. Der er god hjælp til at få dem sluppet i øjeblikket, og glem ikke at du altid har din urstemme lige “ved hånden” 😉 som kan hjælpe dig af med mangt og meget, og som bringer dig dybere ned i de lag, der er behov for, du ser nærmere på. 

Hvad skal med videre, og hvad skal ikke med?

Glædelig mørketid og december.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.