Search
Close this search box.

Intuitiv kraftsang – et sjælssprog

Efter at have arbejdet en del år med Soul Voice®, lydhealing og det terapeutiske stemmearbejde begyndte jeg at mærke et kald som fra et ældgammelt søsterskab. Jeg følte mig kaldet af tidligere tiders kvinder som havde anvendt deres magiske sang og sange med det formål at helbrede og søge svar. Der var et kald fra det nordiske, fra vølverne men der var også et dybt kald fra det keltiske. Jeg prøvede kræfter med sejden – de nordiske vølvers magiske praksis hvor vølven rejser på sejdsangene.

Det blev vigtigt for mig at arbejde med elementerne, med Naturen og med åndefællerne delvist gennem de gamle traditioner men nok mest på min egen måde. Gradvist udviklede min lyd og min sang sig til et unikt lydsprog, som jeg følte fandtes indeni mig. Jeg skulle ikke finde det andre steder end inde i mig selv.

Jeg opdagede, at det var en utrolig kraftfuld måde at udtrykke mig på og en måde hvorpå, jeg følte, jeg kunne kommunikere med naturen, med elementerne, med sten, planter og træer. Og med Spirit – Altings Væsen. Ordet KRAFTSANG blev præsenteret for mig – egentlig i en lidt anden betydning, men det udtryk jeg fandt ind i var netop en intuitiv sang, som bærer stor kraft og derved fødtes i mig begrebet intuitiv kraftsang.

 

Intuitiv kraftsang er universel. Den er en udtryksform, som mennesket til alle tider har haft med og benyttet sig af, blot har vi i vores moderne verden glemt alt om den. Den udtrykker alt det, vi er og alt det potentiale, vi har. Den forbinder os med Naturens Væsen, den renser og heler os, den løfter vores vibration, og den bringer os i kontakt med vort Inderste Væsen. Sjæl.
Hvert enkelt menneske har sin egen kraftsang – sit eget, unikke lydsprog. Ikke 2 af os synger ens, når vi lader Sjæl synge gennem os. 

Intuitiv kraftsang er noget alle kan lære uanset stemmens sangmæssige forudsætninger, og kraftsang-udtrykket har først og fremmest til formål at udtrykke alt det, vi er og ikke til formål at imponere andre end netop os selv. Så snart vi stiller os op og gerne vil “performe” med dette udtryk, så forsvinder det og mister sin magi og sin kraft. At lære at synge intuitiv kraftsang handler derfor naturligvis ikke om at lære toner og melodier men om, at vi lærer at give slip og hengive os til og i den lyd, der kommer ud af os.

Intuitiv kraftsang er et sjælssprog, som muligvis ikke bare nemt lader sig udtrykke. Det er et ikke-bundet lydudtryk, som kommer, når du får kontakt til din sjæl og naturen, din kraft og dine hjælpere – og til Spirit. Det er ikke nødvendigt at vide noget om naturen eller spirituelt arbejde i forvejen, men du må være åben og turde stå i din egen lyd for at få hul igennem til Kilden, hvor det hele flyder fra.

Ligeledes må du turde stå ansigt til ansigt med dine skygger og din smerte. Vi kan ikke kan være autentiske i vores udtryk, hvis vi ikke kender til vores skygger og har omfavnet dem. Det er en del af det at lære at synge intuitiv kraftsang. Nogle kan være lidt skræmte

ved tanken om at skulle “rode op” i gammel smerte, men det er vigtigt at forstå, at når du arbejder med intuitiv kraftsang, så arbejder du organisk og forløsende helt automatisk, og derved skabes der flow modsat blokering og stagnation.

Sidst og ikke mindst kræver det øvelse. Ligesom med alt andet, vi gerne vil være gode til, må vi øve os. Forskellen på at øve sig på almindelig sang og intuitiv kraftsang er, at når vi synger intuitivt, øver vi os ikke i at få det til at lyde pænt, vi øver os på at få energien til at flyde gennem os og gennem vores sang.

Vil du lære at synge intuitiv kraftsang, starter du som nybegynder med det 2-dags basiskursus “Intuitiv Kraftsang” eller du kan deltage i en lydcirkel som en smagsprøve på arbejdsmetoden, før du tilmelder dig grundkurset. Hvis du allerede har sunget intuitivt før, så har jeg en række videregående kurser med forskellige temaer, som måske er noget for dig. Check kalenderen og find de kommende kurser. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om hvor, du skal starte og hvad, der passer til dig og dit behov.

2 Responses

  1. Jeg har lært dig at “kende” på et shamanistisk grundkursus med Malene , Anette og Lynild i Boserup skov.
    Malene ,som jeg forstår er din gode sjælsveninde , anbefalede dig varmt til udbygning af vore evner og vort mod til at udvikle vores intuitive kraftsang…….Så derfor er jeg inde på din hjemmeside ,og vil se på de mulige kurser i netop kraftsang.
    Varme hilsner
    Manon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.