Search
Close this search box.
Kollektiv frisættelse af det menneskelige hals chakra

Kollektiv frisættelse af det menneskelige hals chakra

Jeg har i den sidste tid oplevet uro og irritation i min hals. En følelse af at skulle rømme mig eller hoste noget fri. Jeg blev syg med feber en enkelt dag. Hostede som en søløve. Efter et par sygedage blev det gradvist bedre men stadig med følelsen af, at der sad noget, der skulle slippe. Der har været nogle dage, hvor det var tydeligt at høre i min kraftsang, omend min lyd nok var det, der bedst kunne rense stemmen og halsen. Dem af jer der har arbejdet med mig før ved, at jeg anbefaler, at vi IKKE rømmer os for meget, fordi det slider unødigt på stemmen. I stedet kan vi lave bløde babylyde og Ah-lyde for at blødgøre og slippe af med slim og irritation, der sidder på stemmen. Jeg sang mig igennem perioden med bøvl på stemmen, og det trænede øre vil kunne høre det på den video, jeg udgav for et par uger siden. Lyt selv med her

Hvorfor fortæller jeg dig alt dette?
Det gør jeg, fordi det for nogle dage siden gik op for mig, at vores hals chakra for nylig er blevet befriet for en kraftig blokering, som menneskeheden har båret energetisk i mange, mange generationer.  Jeg faldt over en video med Tim Whild – en spirituel underviser, jeg jævnligt lytter til, og i denne video fra 9. september, fortæller han om et energetisk halsbånd, som kollektivt endelig er blevet frisat. Han fortæller også mere om hvor, det stammer fra og hvad, det betyder for os mennesker og den fælles vibration på Jorden, at denne blokering nu ikke længere bæres med. I forbindelse med at denne blokerede energi er blevet sat fri, oplever mange symptomer som dem, jeg lige har beskrevet – måske har du også oplevet at noget har været eller er på spil i din hals og stemme?

Tim fortæller bla. om hvordan energien fra alle vore øvrige chakras forenes og udtrykkes gennem vores hals chakra og hvordan, et befriet hals chakra betyder, at vi automatisk vil tale mere direkte fra hjertet – at hjertets sandhed ikke længere undertrykkes. 

OM - den skabende lyd

At arbejde med den intuitive stemme er netop en energetisk åbning og rensning af halscentret og i alle de år, jeg har arbejdet med Urstemmen, har den øverste overskrift og intention været, at vi gennem vores praksis med kraftsangen netop kan åbne dybere og dybere ind til den inderste sandhed i os selv. Nu er der noget, der tyder på, at det bliver lettere for os, fordi der simpelthen er blevet direkte adgang ind i halsens energicenter. Der vil dog uden tvivl stadig være mennesker, der har forskellige, personlige blokeringer, der fortsat kan sidde i halsområdet og holde et sandt udtryk tilbage, men den slags blokeringer bliver, som jeg fornemmer det, langt nemmere at slippe fremover.

At vores stemmeudtryk forener og skaber en synergi af energierne fra alle de menneskelige chakras giver dyb mening for mig og understøtter min påstand om, at det intuitive kraftsang udtryk rummer 12 magiske essenser, der alle væves sammen til en gobelin af frekvens og vibration som løfter, udvikler, frisætter, healer og transformerer os. Altsammen blot ved at vi sætter lyden fri. Man kan med andre ord sige, at åbning til og udtryk fra stemmen kalder alle energier i det menneskelige system til samling og udtrykker dem.

Billedet til venstre: den skabende vibration/lyd OM af Eskild Tjalve

Her til højre kan du høre Tim Whild fortælle om den kollektive frisættelse af det menneskelige hals chakra.

Læs mere om Kraftsangens 12 magiske essenser her


Lad Magien Flyde

– giv lyd, tal hjertets sandhed – med ansvar og respekt.

del

2 Responses

  1. Hej BirgitteHelena
    Hvornår foregår det – frisyngning af hals chakra?
    Kh Karin Johannesen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.