Search
Close this search box.
Livets vibration lydmeditation

Denne enkle lydmeditation vil give dig en kropslig oplevelse af hvordan, livet vibrerer i dig og igennem dig. Når du åbner til din Urstemme – det intuitive stemmefelt træder kraftsangens 12 magiske essenser ind og gør deres arbejde helt automatisk, og derfor vil du måske også opleve, at denne meditation både healer dig og bringer dig ind i en dybere forbundethed. Du skal blot følge de enkle trin herunder og hengive dig til din lyd.

Livets Vibration Lydmeditation

Sæt dig et uforstyrret sted. Giv opmærksomhed til dit åndedræt, lad det blive dybere og lidt langsommere og tillad dig at komme fuldt til stede i din krop. 

Åbn dig for intentionen om at mærke livets vibration i dig. Lad kroppen tage over og tillad dig nu at være med din krop og det sprog, den har. 

Giv lyd til Livets Vibration i dig. Uden at dømme hverken lyden fra din stemme eller kroppens strømninger. Blot giv lyd. Syng 5-10 min. eller længere.
Lad lyden stilne af naturligt og sid nu i stilheden efter lyden.
Lad efterklangen bade dig og lande i alle dine fysiske celler og i hele dit Væsen. 

Vend tilbage til normalbevidsthed når du føler dig klar.

Tag evt. noter fra din oplevelse. Hvordan føles din indre vibration nu?

Fortsæt din dag når du er klar til det. Gentag lydmeditationen så ofte, du har lyst og se hvad der sker over tid.

TAK for at dele din oplevelse med meditationen herunder, hvis du har lyst til det. Det er altid inspirerende at læse andres oplevelse af lydarbejdet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.