Search
Close this search box.

Moder Jord Synger – cirkel over 2 dage

moder jord synger
Intuitiv kraftsang der forbinder dig med Naturens Væsen og åbner til nye lag af visdom og indre sandhed i dig 
“Naturen kalder på mig. Bare fødder i det høje, fugtige græs. Vindens sprødhed der rammer min kind. Den krydrede duft af sensommer. Engdraget med vilde blomster og udsyn til søen. Stilhed. Ravn der kalder fra skoven. Jeg føler mig set og hilst velkommen – vækket inderst inde af mystikken i det hæse, gutturale kald. Jeg giver mig til kende med lyden fra min Urstemme. Kraftsangen bringer mig til stede dybt i kroppen og i Nuet. Efterklangen fylder mig med sin magi. JEG ER. 
Fra dybet hører jeg Hende pludselig. Hendes sang dukker frem af stilheden og kommer nærmere. Dybe urtoner der taler til urkraften i mig. Den urkraft som blev overleveret til mig fra Forfolket og Tidernes Morgen. Den urkraft der nu er min. Hendes sang er helt tydelig for mit indre øre. Det er Moder Jord, der synger og jeg stemmer i. Synger mine kraftsange med Hende. Hun synger gennem mig, og jeg gennemstrømmes af hendes kærlighed og visdom. Alt det hun ved giver hun videre til mig. Fra Moder til Datter. Vi er et – Hun og Jeg.”

Velkommen til 2 dage i dyb forbindelse og kommunikation med Moder Jord og Naturen gennem Urstemmens Univers. Mødet og magien sker, når vi hengiver os i kraftsangen med ønsket om kontakt og dialog med visdommen. Tør vi slippe endnu dybere, vil vi opleve sløret mellem virkelighederne tyndes eller helt forsvinde, og en fortryllet verden åbne sig. Vi bliver et med stenen, planten og træet. Vi bliver i stand til at lytte ind i vindens, solens og vandets sprog og kan modtage den visdom, der altid findes til os her. Visdommen er først og fremmest den rene tilstedeværelse, som kræves af os, så porten kan åbne sig. Gennem Urstemmen opløses vi og bliver til energi, der kan smelte ind med Alt.

Hvem er det for

Intuitiv kraftsang i denne form kræver øvelse, åbenhed og dedikation men intet andet. Kurset er for dig, der længes efter en dybere kontakt med naturen og din stemme og for dig, der elsker naturen og gerne vil kommunikere dybere med den. Arbejder du i forvejen med shamanisme eller naturspiritualitet i en eller anden form, får du udvidet din værktøjskasse med et redskab, som har mange facetter og muligheder. 

Det er en fordel for dig, hvis du kender til intuitiv sang og lyd i forvejen, da kurset ikke har fokus på den grundlæggende introduktion. F.eks. kan du have deltaget på Intro, Intuitiv Kraftsang Grundkursus, højtidsfejring eller andet, hvor du har stiftet bekendtskab med intuitiv kraftsang. Dog er det ikke et krav, og du kan godt deltage som begynder, hvis blot du er åben. 

Hvordan foregår det

Kurset består af en række guidede sessions og øvelser, hvor kraftsangen og de 12 magiske essenser er redskabet og omdrejningspunktet. Vi arbejder bla. med indre rejse, ritual, de 4 elementer og lydmeditation, og du bliver klædt på til at tage ud på egen hånd i kontemplation og kommunikation med naturens væsen og væsener med intentionen om at modtage visdom til dig og din udviklingsproces. Hele vejen er du holdt i en stærk cirkel, hvor du trygt kan åbne dig og tillade dit inderste at komme til udtryk og blive modtaget. Kurset foregår både indendørs og udendørs i naturen.

Hvad får du med

Denne weekend er en retræte fra din hverdag, hvor du vil møde og udforske en fortryllet verden. Du vil åbne til din Urstemme og et iboende univers af muligheder og potentiale, og du vil tage på rejse med Naturens Væsen og modtage  visdom og indsigt til din udviklingsrejse.

Underviser & facilitator

Kurset undervises og faciliteres af BirgitteHelena Winther, terapeut & stemmealkymist – indehaver af virksomheden Kraftsang. Læs mere om BirgitteHelena her

Moder Jord Synger er i 2024 afløst af cirkelforløbet ÅRSHJULETS VISDOM