Search
Close this search box.
I november 2021 indspillede jeg lydhealingen Mørkning. Herunder er hvad jeg skrev i den anledning om det at hilse Mørket velkommen ved at ‘holde mørkning’. Lydhealingen finder du nederst. God mørketid.
Kærligst,
BirgitteHelena

Vi er trådt ind i mørketiden, og det kan mærkes. Tærsklen er 31. oktober – De Dødes Dag og Porten til Vinter i det nordiske årshjul. Næsten som et trylleslag tager mørket til og omfavner eller overvælder. Mørket udfordrer nogen, mens det kommer som en kærlig invitation ind i stilhed, hvile og det intuitive felt for andre. 
For mig inviterer Mørket ind i overgivelse, for det kommer, uanset om jeg vil det eller ej. At overgive mig og acceptere Mørket giver fred og åbner for alle gaverne. En af de måder, vi kan forbinde os med Mørket på er ved at holde mørkning:

Sæt dig i stilhed i skumringen inde eller ude og lad roen falde på dig, mens det mørkner. Når det er helt mørkt, og du har siddet lidt i mørket, kan du tænde ild (levende lys, bål eller brændeovn) og være med Ilden og Mørket en rum tid.
Måske har du lyst at give lidt lyd og bliv så derefter stille og modtag.


At holde mørkning bringer os først og fremmest ind i nærvær og tilstedeværelse. Mørket bringer os fred og en række andre  indre kvaliteter, som bliver tilgængelige, når vi åbner os for at modtage. Prøv selv.

Du får her lydhealingen Mørkning

Mørkning er indsunget med intentionen om at Mørket må bringe dig hvile og indre fred og give lindring til al form for uro.  Du kan bruge den som du har lyst – f.eks. kan du lytte til den og blot modtage den som en healing liggende og med lukkede øjne. Du kan også bruge den, mens du holder mørkning – enten blot lytte eller selv give lyd sammen med mig. 

Når du lytter til lydhealing generelt, så forsøg at lytte ind i lydens inderside og ikke blot ydersiden, som er det vi normalt lytter til, når vi hører musik. Mærk hvad lyden gør ved dig stemningsmæssigt og din krop rent fysisk. Noget lydhealing gør en masse ved dig selvom det ikke umiddelbart er smukt. Jo mere du kan åbne dig for indersiden af lyden, jo bedre tager du imod og får den gavnlige effekt. 

Sid eller lig godt før du starter lydfilen – den går lige på uden guidning.

God mørkning

Mørkning er komponeret og produceret af Nordic meets Africa. BirgitteHelena Winther: vocal og Master Drummer Sylvester Agbedoglo: perc. & mix

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.