Mørkning

November 2021

Vi er trådt ind i mørketiden, og det kan mærkes. Tærsklen er 31. oktober – De Dødes Dag og Porten til Vinter i det nordiske årshjul. Næsten som et trylleslag tager mørket til og omfavner eller overvælder. Mørket udfordrer nogle af os, mens det kommer som en kærlig invitation ind i stilhed, hvile og det intuitive felt for andre. 
For mig inviterer Mørket ind i overgivelse, for det kommer, uanset om jeg vil det eller ej. At overgive sig og acceptere Mørket giver fred og åbner for alle gaverne. En af de måder, vi kan forbinde os med Mørket på er ved at holde mørkning:

Sæt dig i stilhed i skumringen inde eller ude og lad roen falde på dig, mens det mørkner. Når det er helt mørkt, og du har siddet lidt i mørket, kan du tænde ild (levende lys, bål eller brændeovn) og være med Ilden og Mørket en rum tid.
Måske har du lyst at give lidt lyd og bliv så derefter stille og modtag.


At holde mørkning bringer os først og fremmest ind i nærvær og tilstedeværelse. Mørket bringer os fred og en række andre  indre kvaliteter, som bliver tilgængelige når vi åbner os for at modtage. Prøv selv.

Du får her lydhealingen Mørkning

Mørkning er indsunget med intentionen om at Mørket må bringe dig hvile og indre fred og give lindring til al form for uro. Du kan bruge den som du har lyst – f.eks. kan du lytte til den og blot modtage den som en healing liggende og med lukkede øjne. Du kan også bruge den, mens du holder mørkning – enten blot lytte eller selv give lyd sammen med mig. 

Sid eller lig godt før du starter lydfilen – den går lige på uden guidning.

God mørkning

Mørkning er komponeret og produceret af Nordic meets Africa. BirgitteHelena Winther: vocal og Master Drummer Sylvester Agbedoglo: perc. & mix