Search
Close this search box.

Syng Kroppen Fri

Syng kroppen fri lydhealing

Frisættende 1-dags workshop med fokus på din fysiske krop

Urstemmen – vores intuitive, medfødte stemme er et magisk frekvensredskab der kan skabe alkymi i hele vort menneskelige system. Urstemmen holder 12 magiske essenser, der alle i en eller anden udstrækning træder ind, når vi synger intuitivt. På denne workshop arbejder vi især med den frisættende essens, og vi tager fat om de steder i kroppen, som er udfordrede pga. smerter, nedsat bevægelighed, en følelse af fastlåsthed eller lignende fysiske tilstande.  Du lærer, hvordan du kan frisætte din krop lag for lag gennem stemmens kraft blot ved at lade din krop udtrykke sig gennem din lyd. 

Du behøver ikke kende til lyd- og stemmearbejde eller kunne synge for at deltage.

Alle med en stemme kan synge kroppen fri – og ingen lyde er forkerte.


Hvordan foregår det

Vi arbejder indendørs i en fælles cirkel. Lydprocesserne er enkle og individuelle – dvs. du arbejder selv med din egen lyd og med støtte og inspiration fra lyden i rummet. Vi starter stille og roligt op, så alle kan være med. Der vil endvidere være lydhealing fra facilitatoren, hvor du blot modtager lydhealing til din krop.


Det får du med

  • du lærer din magiske Urstemme at kende 
  • du får værktøjer til at synge dig selv fri på en blid og simpel måde
  • lydhealing hvor du blot modtager healende frekvenser
  • du får løsnet din krop der, hvor den føles ufri og smertefuld
  • du får et bud på en plan, du efterfølgende selv kan arbejde videre efter, hvis du vil dybere med din fysiske frisættelse.
  • du får et holdt rum til transformation af det, din krop holder på


Vær opmærksom på

Jo længere tid, du har døjet med en fysisk ubalance, jo dybere ligger den og jo flere lag, vil der også være i den. Du bør altid søge læge ved alvorlige, fysiske tilstande. Der kan aldrig gives garantier for effekten af lydarbejdet, og hver deltager tager ansvar for egen krop. Denne tilgang til krop og fysik er intuitiv og træner dig ind i at blive bedre til at mærke dig selv, din krop og det, den vil fortælle dig.


Om facilitatoren

Cirklen holdes og guides af BirgitteHelena Winther, intuitiv sanger, terapeut & stemmealkymist. BirgitteHelena er uddannet practitioner og underviser i Soul Voice® metoden og har siden udviklet sin egen vinkel på lyd- og stemmearbejdet – herunder kraftsangens 12 magiske essenser og Årshjulets Visdom. Læs mere om BirgitteHelena her


Det praktiske

Tid: vælg mellem lørdag den 18. maj og torsdag den 13. juni 2024. Kl. 10 til 15

Sted: Kraftsang, Kildegårdsvej 2, 4270 Høng

Pris: 1050,- (inkluderer kaffe/te/snacks i pauserne. Frokost medbringer du selv)

Tilmelding & yderligere info: kontakt@kraftsang.dk eller 50590960

Tilmeldingsfrister: 13. maj og 8. juni 2024

Betaling: mobilepay 50590960 eller indbetalt på konto 9383 4575009536. Betaling sikrer din plads.

Afbudspolitik: bliver du forhindret i at deltage, gives din betaling ikke retur men kan byttes til en anden cirkel eller session.