Search
Close this search box.

Ved årsskiftet landede der en uventet solstrålehistorie i min indbakke. Historien kom fra en kursist, der i foråret 2017 var med på en Soul Voice® 2-dags workshop, og som havde oplevet det, hun selv betragter som et mirakel.

Jeg har fået lov af Trold at dele hendes uventede solstrålehistorie med dig.

Historien fortæller om hvordan mirakler kan finde sted, når og hvor vi mindst venter det. Trolds mirakel var uventet – for hun gik ikke med på Soul Voice® kurset, fordi hun forventede at sounde sig fri af sygdom og begrænsning. Men hun håbede, stemmens kraft kunne bringe hende et stykke nærmere på et mere frit og mindre begrænset liv. Læs med herunder og bedøm selv. Tak til Trold for modig deling af en personlig historie.

Kærligst,
BirgitteHelena       

“Så er tiden kommet til lidt refleksion over året 2017. Det plejer jeg at gøre, udelukkende i krop og sjæl, og ingen skriverier. Men i år er der sket mirakler, som bør deles.

I mine tidlige år, havde jeg traumatiske oplevelser med overgreb, som gav mig en følgesvend i form af PTSD og en latent depression, som hverken medicin eller terapi af forskellig art havde kunnet hjælpe mig af med. 

Tilstanden gjorde, at jeg ikke var i stand til at mestre selv helt almindelige situationer i mit liv. F.eks. kunne det slå mig helt ud, hvis aftaler pludselig blev ændret, eller der feks. skulle håndværkere ind i mit hjem. Jeg havde ekstremt svært ved at mestre konflikter og konfliktfyldte situationer.

I skrivende stund, har depressionen været væk i ca. et halvt år! Og når jeg overvejer hvad, der har hjulpet mig med denne, for mig, revolutionerende befrielse, er det Soul Voice®

De indledende kurser med intuitiv sang i naturen banede vejen for, at lyden fra min stemme kunne folde sig mere og mere ud. Og da jeg så kom på Soul Voice® kurset, satte min stemme for alvor en positiv lavine i gang.

Især arbejdet med overtonerne udfordrede mig på et gammelt mønster, og da jeg gik ud af porten efter kurset, var samtlige celler som et oprørt hav. Noget var sat i gang.

Pludselig opdagede jeg et barn i en klapvogn. Hun sad med en mælkebøtte i sin hånd. Vores energier mødtes i glæden og visdommen fra mælkebøtter. Selv hendes far kunne mærke energierne, og reagerede med et varmt forstående smil. Efter vi vinkede farvel, kunne jeg mærke, at der var blevet ro, nu kunne jeg være i storbyens myretue og i mig selv.

Siden har den gamle, latente depression, som i mange år lå som en dyne over mit liv, min energi og mit humør, været væk! Og mange ting i mit liv er blevet nemmere!

Tak til BirgitteHelena for healerevne, kursets struktur og opbygning, deling og opretholdelse af en tryg energi og atmosfære.

Tak til assistenterne Rikke og Kamla Marie for en legende tilgang, healende evner, støtte i pauser og for at være min trygheds klippe, som gjorde, at jeg turde gå dybere ind i denne proces.” 

Varme tanker & knus

Lotte Trold Julius                  

Dit mirakel

Læs her om de 2 intensive dage, som transformerede Trolds liv radikalt. Soul Voice® 2-dags workshop’en er for alle og kræver ingen forkundskaber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.